(sm149)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm149)
پیشرفت کردی صادق سیگارتو عوض کردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هارد دارم هادی ولی میترسم پست کنم به فاک بره تو راه
چون دوبار فرستادم خراب رسیده به دست طرف
دلگیرم از دنیایی که غرق شبی بی انتهاست...(sm50)
ای کودک بی سرزمین شب میشکنه طاقت بیار
شاخه گلی تو لوله ی داغ مسلسلا بزار...(sm10) (sm127)
آری بخند که خنده معجزه می کند ،
درمان درد دل دردمند و بی حوصله می کند
اینگونه تا در گردش است زمانه ناهمگون ،
باید بخندد بر غم لیلی کنون مجنون ...
(sm93)
؟
لازم نیست پست کنی . قرار میزاری یه جا میدی بهش . تهرانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان چی هست کلا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردو همینجوری بدم بهش؟
من یه چند روز دیگه قراره هاردمو بدم بریزه اگه خواستی هارد بده برات میریزم.من خودم تهرانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کنیم دیگه سیگاری با کلاس شدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسم الان حس جوکره
حس جوکر چیست ...
اگه فیلمشو دیده باشی میدونی چی میگم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس درگ کردنی نیست ، با لحظه میاد و با لحظه میره ، موندنی نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم حال و هواشه همیشه خندونه اما توی دلش احساس تنهایی شدیدی میکنه..نقل قول:
جوکر یه شخصیت منزوی شده و تحقیر شده و سراسر عقده ست که با تحمل کردن این همه مشکل و دیدن این همه نادرست دور و برش ، این حس رو داره که به خودش و اطرافیانش نشون بده همه می تونن بد باشن و بد بودن یه انتخابه و راه فرار به حساب میاد ...نقل قول:
این حسی که الان من یا شما یا خیلی های دیگه دچاریم بهش رو بی پولی و بلاتکلیفی و سردرگمی نصیبمون کرده ، هیشکی هم تو هیح جای دنیا نمی تونه تجربه کنه این داستان رو ، کاملا ایرانیزه ست و مختص اکثر هم دوره های ما ...
چی بگم والا من این برداشت رو از فیلم کردم(sm120)نقل قول:
فکر کنم باید یه جوکر ایرانی ساخته بشه(sm59)
ولی در کل فیلم قشنگیه به بقیه دوستانی که ندیدن هم پیشنهاد میکنم ببینن(sm10)
لینک بدهنقل قول:
هادی جان سلام لینک فیلم سرنوشت یک مرد رو نداری؟ جمعه آقا یعقوب گذاشت اچ دی بود فکر کنم امیر خان برداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران اجی تنها نرو با ماشین بیا دنبالم باهم بریم اجی(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یه جستجو بزن به هادی کم گیر بدین اونم عین شما نت + گوگل داره دا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دمت گرم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Happy New Year(sm184)(sm199)(sm137)(sm101)(sm213)
(sm93)
(sm199)(sm185)(sm149)
دلم ز انده بیحد همی نیاساید
تنم ز رنج فراوان همی بفرساید
بخار حسرت چون بر شود ز دل به سرم
ز دیدگانم باران غم فرود آید
ز بس غمان که بدیدم چنان شدم که مرا
ازین پس ایچ غمی پیش چشم نگراید
دو چشم من رخ من زرد دید نتوانست
از آن به خون دل آن را همی بیالاید،
که گر ببیند بدخواه روی من باری
به چشم او رخ من زرد رنگ ننماید
زمانهٔ بد هرجا که فتنهای باشد
چو نوعروسش در چشم من بیاراید
چو من به مهر، دل خویشتن درو بندم
حجاب دور کند فتنهای پدید آید
فغان کنم من ازین همتی که هر ساعت
ز قدر و رتبت سر بر ستارگان ساید
زمانه بربود از من هر آنچه بود مرا
بجز که محنت کان نزد من همی پاید
لقب نهادم ازین روی فضل را محنت
مگر که فضل من از من زمانه نرباید
فلک چو شادی میداد مر مرا بشمرد
کنون که میدهدم غم همی نپیماید
چو زاد سرو مرا راست دید در همه کار
چو زاد سروم از آن هر زمان بپیراید
تنم ز بار بلا زان همیشه ترسان است
که گاهگاهی چون عندلیب بسراید
چرا نگرید چشم و چرا ننالد تن
چگونه کم نشود صبر و غم نیفزاید،
که دوستدار من از من گرفت بیزاری
بلی و دشمن بر من همی ببخشاید
اگر ننالم گویند نیست حاجتمند
وگر بنالم گویند ژاژ میخاید
غمین نباشم از ایرا خدای عزوجل
دری نبندد تا دیگری بنگشاید
دعای سحر ...
البته این نسخه ی ناقص تشریف داره
کاملش یه سه چهار صفحه ای رو می گیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه؟ فیلم چورن روسی؟(sm2)نقل قول:
البته این داستانش به قبل از سه گانه بتمن مربوط میشه در واقع گذشته جوکر توی فیلم بتمن رو نشون میدهنقل قول:
آره دیوثا تا میتونید ف یلتر کنید اصلا میدونید چیه:
بیاید اینو بخورید