الان نشر نیماز سه تا کتابه دیگه درسته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان نشر نیماز سه تا کتابه دیگه درسته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار تا كتاب داره در كلنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين كه حسن گفت شعراي سپيدشه
وصيت و صبحانه غزلياتشه كه باز نشر نيماژ
مجموعه ترانه هاش اسمش من كم تحملم اونم باز نيماژ
كنار پله تاريكي و چند غزل براي زنم هم كتاب اولش كه انتشارات دارينوش
(sm2)نقل قول:
توپ داشت میرفت تو دروازه سوشا نپرید چون افساید بود گفت حداقل گل افساید بزنند بازیکنشون از وسط زمین خودشو پرت کرد جلو توپ زد اوت (sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
آره من کم تحملم هم هست یادم رفته بود اینو (sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدیم (sm2) بزرگوار جوری شاشید به تیم که تا 5 سال دیگه تیم نمیشه (sm2)
مرسی از حسن و ممد امین (sm93)
با این که مستحق برد نبودید ولی تبریک عرض می نمایم ..اگر می برد قلعه نویی قطعا امیدی داشت بمونه ..دیگه بره سنگین تره
بردیم که....
خواهش(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حیف این بازی 10 نفره نشدیم (sm74)(sm2)
(sm176)نقل قول:
ما بردیم ما بردیم (sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)( sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)
سوشا (sm111)
به جون سرپرست کیسه که بهش الهام شده بود بازی رو میبرن از همون نیمه اول دعا میکردم اخراجی بدیم (sm2)نقل قول:
دخترا هم مگه فوتبال ميبينن؟(sm77)نقل قول:
ولي خوشم اومد سوشا اون اخر حاله يه سري كه خيلي ادعاشون ميشدو گرفت(sm30)
یه ربع هم بازی رو ندیدم (sm14) ولی چه کنیم دیگه عشق پرسپولییییییییس داریم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلا بازيا رو نميبيني يا امروزي رو نديدي؟نقل قول:
(sm2)اشترم کجاس
کلا زیاد نمیبینم (sm25) ولی اخبار پرسپولیسو دنبال میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فايده نداره كه.بايد بازيا رو ببيني،حرص بخوري،هيجان داشته باشي،.....نقل قول:
بازي سه شنبه رو ببين ولي(sm118)
با کی بازی داره ؟نقل قول:
سوشا چقدر عالی بود این بازی ایشالله سه شنبه هم اینجور باشه (sm10)
عالیشاه و طارمی(sm19)
سلامتی همه اونا که منتظرن بحث عوض شه بیان تو تاپیک (sm2)
(sm30)
امیر اینایی که چند تا یوزر میسازن از ای پی اشون مشخصه ؟
من احساس میکنم یه نفر چند تا شناسه داره (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كردم گفتي اخباراشو دنبال ميكني:|نقل قول:
وات؟نقل قول:
(sm70) حالا بگو با کی بازی داره ؟؟نقل قول:
(sm29) nothingنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافع استقلال بعد از اینکه به سمت سوشا رفت، ضربه ای به صورت او زد و درگیری ها بعد از آن شکل گرفت.
سوشا که به دنبال جبران این اتفاق بود با دخالت دیگر بازیکنان موفق نشد حرکت عمران زاده را جبران کند.
وحشیا(sm3)
لازمه بگیم ؟ (sm2)
(sm2)
سلام امیر من چندسال پیش قبل اینکه برم خدمت یوزر ساخته بودم اینجا با این ایمیل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها خدمتم تموم شد اومدم دیدم اصلا نیست هر چی کردم وارد نشد ببین میتونی اینو پیدا کنی اتفاقا اسم یوزرو چند رقم شماره زده بودم ولی اونم یادم نیست
پس چرا بعضی ها که تاریخ عضویت 2011 دارن اونا چطور حذف نشده ؟؟؟؟ (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با الهلال تو عربستاننقل قول: