(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)قیافه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm120)
(sm59)
سریال وارش پخش کرد امشب ؟
آره پخش کرد ولی بازپخش دیروز بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مال همونه که سایتا نزاشتن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چقدر شلوغ کردن پیکرو تو کل بارگاه نجف و کربلا و بین الحرمین و اینا چرخوندن . تبرکه (sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالی کن صندوقت پر شده .
خالی شد مرسی هادی ، باید صندوق رو بزرگتر کنم اینجوری نمیشه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
boob میخوام
(sm158) وای خدا این سرماخوردگی از ایدز هم بد تره(sm178)
همیشه در زندگی مثله مرتضی پاشایی باشین
طرف مرده خونوادش ول کنه پول نیستن
صدا رو با سیستم درست میکنه داداشش
خواننده فقط ساسی و تتل(sm118)
آره ازین صندوقا راحت پر میشه . صندوق اصلیمون خالیه یا اصن نداریم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال توام زودتر پر میشه که حواستم نیست
ظهور کن دیگه ، تمومش کن این بازی مسخره رو ، تا کی می خوای به نامه های ته چاه بخندی ...
(sm29) .
هادی سلام چرا پستای منو تو حذف شده؟ چه خبر شده؟نقل قول:
حرفای چیز دار . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه مسخره(sm2) این همه قبلا حرفای به قول تو چیز دار میزدیم چرا حذف نمیشد..(sm25)نقل قول:
اشکال نداره جفتتون بیاید از سمت پشت تو بقله من پشت نگهداره خوبیم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)( sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(s m118)
(sm50)...
(sm2) حکومت نظامیه عزیزنقل قول:
- (sm50)
امروز داشتم یه تیکه از مراسم رو نگاه میکردم با تعجب دیدم مردم هر کدوم پارچه یا دستمالشون رو مینداختن بالا که اون مامورا بمالن به تابوتای چوبی بعد بهشون پس میدادن پیش خودم گفتم تا چقدر نادونی!!! تا کی میخواییم به این نادونی و حماقت ادامه بدیم باعث شرمه اونور آب اگه این کارای ما رو ببینن چی به ما میگن!!!
(sm30)(sm25)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ای نیمه گمشده من اگه اینجا بودی برام پیامی بفرست
(sm178)(sm178)(sm178)(sm1)(sm1)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بدمون نیاد ولی خیلی ملت عقب افتاده ایی هستیم همه چیمون رو باختیم.(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
من سست شدم باری
زان لحظه به ویرانی
سرما به میان آمد
لرزان شدم و بی خود
ناگه بگرفتم دست
دستی که به دستم شد
زنجیر به پایم بست
پلکی زدم و افسوس
بیدار بدم انگار
در ساعت ویرانی
هوشیار شدم هوشیار
در فهم کج ایام عمر شادمانی کم
بعد جشن ماهی ها
صیاد به بزم آید ...
پ ک.یرم تو این حکومت(sm2)نقل قول:
«یا امام سلیمانی منو شفا بده»
به زودی در سراسر کشور...
(sm120)
من از دیار حبیبم ،
نه از بِلاد غریب
مُهَیمَنا به رفیقان خود رسان بازم ...
ذکر همیشه گی ...