خوب باز شما دیگه نمیخوابی صبح زود بری سر کار و سر درد رو تحمل کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب باز شما دیگه نمیخوابی صبح زود بری سر کار و سر درد رو تحمل کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد از فوتبال ساعت 12:30 میخوابم تا 12 ظهر بعد میام نت.... میرم واسه ناهار دوباره ظهر میخوابم تا 6 بعد میام نت تا فوتبال شروع بشه(sm120)
الان که خوندمش خودمم نفهمیدم چی گفتم(sm120)
امسال آره ، سال قبل شب که نداشتم هیچ صبح ساعت 7 پا میشدم میرفتم اداره فرهنگ .... امسال دیگه دیدم نمیکشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خیلی خوبی اصن ، نمونه ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین با زبون روزه رفته پیج الکسیس(sm25)(sm120)
البته از نوع سانچزش(sm120)
سان چیزش البته (sm120)نقل قول:
تو گرمای اهواز تو روزه میگیری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نونوایی کار میکردم روزه میگرفتم چی میگی حاجی ؟! (sm120)نقل قول: