نه اس میدم (sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اس میدم (sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺍﺻﻦ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺍﺍﺍﺍﺍﺳﺖ ....
.
.
.
ﻗﻄﻌﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻣﺤﮑﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﯼ ﺧﺎﻧﻮﻣﻬﺎ
ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺭﯾﺪﻥ ﺗﻮﺵ !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیدارم هنوز (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صابر امداد غیبی خبر اورده بله
یکی از اونا احسان ـه (sm132)
اصن مگه میشه من حدسم اشتباه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطاب به احسان ، دادا هر وقت حس کردی که میتونی مسایلتو با امیر به چپت بگیری به همون امداد غیبی بگو (sm10)
گلنارِ (sm59)نقل قول:
آهنگ پازل بند یه سر داره بازپخش میشه (sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسم به آن زنی که عاشقش هستم
قسم به روح بیماری که کالبدش هستم
قسم به انزلی که از دستش خستم
قول میدهم به یادت تا آخرش هستم
نقل قول:
امداد پاسخ داده اند :
"" با امیر نه ، اما بخاطر شما ها ، می تونم تا فردا بهش فکر کنم ""