بابازاده
فردا شاهد فیت دادن رضا عنایتی و 2afm خواهیم بود(sm2)
پ .ن :وقتی یک استقلالی تیر از تداوم حضور فسیل ها به تنگ آمده
نمایش نسخه قابل چاپ
بابازاده
فردا شاهد فیت دادن رضا عنایتی و 2afm خواهیم بود(sm2)
پ .ن :وقتی یک استقلالی تیر از تداوم حضور فسیل ها به تنگ آمده
آها خطر جانم چطوری رسیدن به خیر کی اومدی شیطون ؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش ورزش سه از میکسدزون ورزشگاه آزادی، امید عالیشاه گفت: آقای امیرحسین صادقی خجالت بکش هم فحش می دهی و هم می خواهی من را بزنی؟
وی ادامه داد:من کار سوشا را تایید نمی کنم اما آنها هم فوتبال را باخته اند و هم ادب را.
مخلصم.تازه رسيدم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، از میکسدزون ورزشگاه آزادی، کرار گفت: ما سال خوبی داشتیم ولی این اواخر خوب کار نکردیم و از کورس بیرون ماندیم.
او درباره ادامه حضورش در ایران هم گفت: یکسال دیگر قرارداد دارم اما اتفاقاتی افتاده که چندان تمایل ندارم در ایران بمانم.
با حسین و دهن لق توافق کردیم دربی مساوی شه تا هفته مون از این تخمی تر نشه (sm70)
(sm128)
چرا وقتی تیراختور گل خورد، آقای فیردوسی پور میخند؟
(sm27)
تبریزیا یجوری ورزشگاه رو پر کردن که انصافا دیگه تراکتور بعد از منچستر اوله
(sm142) (sm27)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی دگر ثمر ندارد (sm50)
5 تا موقعیت گل داشتیم(sm118)
0 1 عقب بودیم(sm59)
چه گلی زد با کله(sm118)
احتمالا سپاهان قهرمان شه ولی خدا کنه مهدی ترکه و یارانش ببرن (sm70)
امین نیستی(sm50)
نصف تبریز تو ورزشگاه هستن البته از جاهای دیگه هم اومدن مگه میشه نبریم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هم نبریم فدای سرمون تو فقط بچسب به موقعیت گلهامون بازی مشخص نمیشه ولی خیلی دوس دارم قهرمان بشیم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیر عجب حافظه ای داشتی یوزر 400 نفرو دستی زدی ؟؟؟؟ (sm2)
هر سال داره ورزشگاهاتون خالی تر میشه فک کنم دوسال دیگه بد تر از نفت و ...بشید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقیانوس بی کران زمان و مکان؟؟؟ (sm30)(sm30)
گزارشگر تبریز چی مصرف کرده؟(sm30)(sm30)
خداییش یه زمانی دربی رو میبردیم به کیونم بند نبودم الان ...(sm120)دیوثا چه بلایی سر تیم اوردن
اقیانوس بی کران زمان و مکان در ورزشگاه یادگار درنوردیده میشه. این یعنی چی؟ گزارشگر فک کنم از رو کتاب تاریخ بیهقی می خونه
فیلم قعله(sm2)
توپ تو اولش لو دادی(sm30)
میگه یارو انقدی تو شده ستاره زمین 36 دفع دیریبت کرده(sm30)(sm2)
زر نزن باووووو الان خالیه به نظرت چرا کرسی شعر میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرینی یه وقت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جمعه هم گذشت و اقیانوس بی کران زمان و مکان هم باز نیامد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا گیر کرده خدا داند(sm70)نقل قول:
امیر قلعه نوعی اول فصل : شک نکنید قهرمان میشیم !
امیر قلعه نوعی اواسط فصل : شک نکید سهمیه میگیریم !
امیر قلعه نوعی هفته ی پیش : شک نکنید دربی رو میبریم !
امیر قلعه نوعی بعد از دربی : پس من یه موز برداشتم(sm2)
اینم یه گل دیگه که نشد(sm178)
3 تا گل(sm118)
داور بی شرف
این گزارشگره تبریز چرا اینجوریه(sm50)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که ماشالله از همه ایراد میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم البته ذوق داره بنده خدا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشگر تبریز باید یه خورده خودشو کنترل کنه یعنی چی اینطوری گزارش میکنه
خوب ایراد داره دیگهنقل قول:
دیگه چه خبر ؟(sm59)نقل قول: