عیش ..
نمایش نسخه قابل چاپ
عیش ..
ملت پول ندارن لباس بگیرن بعد این لباس میفروشه ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپشن برنده ها برو خیابون کاپشنای بنجل چینی از این خز دارا میدن 450 تومن حتی 540 تومنم دیدم گوز بدی خزاش ریختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا به اسم مارک ملتو خر میکنن فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو قشم و بندر کاپیشن جنس چینی داریم از اینا بهتر ۱۵۰ تومن
من خودم خریدم الان ۳ سال دارم استفاده میکنم
جنس چینی میارن یه برند میزنن روش خدا تومن می فروشن
همه مقاطع تحصیلی فردا (سه شنبه) استان تهران به جز پردیس، دماوند و فیروزکوه به دلیل آلودگی بیش از حالت استاندارد هوا ، تعطيل است
دمت گرم.. نرم پس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه اول(sm81)نقل قول:
یعنی شبانه ها پشم میشه؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]