نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
Béla Tarrنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش اینه ولی چند جا دیدم که تلار واسش به کار میبرن
(sm154)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
آره تلفظِ صحیحش فکر کنم همینه که تو نوشتی ! (sm50)
نتِ فارسی زبان کلا از این چیزایِ خاص و کار درست 100 در 100 تهی یِ ! (sm25)
تانگوی شیطانش رو بگیر ببین ... به حد عجیبی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماى ايرانسل من وصل شد. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اگه این مودمِ ایران سلِ شیری ردیف بشه همین ام شب دانلودش می کنم ! (sm118)
الان تست می کنم (sm50)
اینم بگم که مدت زمان فیلم طولانیست ، خیلی طولانیست ، خیلی ... نگی نگفتی ... (sm120)نقل قول:
نقل قول:
از 4 ساعت که بیش تر نیست !؟ (sm54)
می بینمش بلا خره (sm50)
بیشترِ ...نقل قول: