(sm2)بمیر دیوث
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)بمیر دیوث
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دختره ک اخرين اجرا استيج رو کرد چقدر پرووو بود.. فکرکرده بامنت و خواهش مى شه خواننده شد... (sm98)
گروه شهرام از همه ضعیف تره و گروه حامد از همه قوی تر
اره اون دختر افغان بى نظيره... اون پسره داريوش چى الکى الکى اومد بالا
تيپ شاهين، صدا ابى، اسم داريوش!!! (sm50)
(sm59)
بارون گرفت(sm50)
(sm81)خوش به حالتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوش به حالم نیست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون کیفیت سیم تلفونو میاره پایین سرعت میشه در حد ژیان (sm142)
چه کرده معتمدی ... (sm81)
دریای شهرمون (sm50)
برید اینو بگیرید گوش بدید خوبه براتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقشی بر آب میزنم از گریه حالیا
تا کی شود قرین حقیقت مجاز من ... (sm27)
عاشقتم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برده بودنت تجربه کسب کنی حول نشی سر مراسم خودت (sm120) آخه کدوم مراسم خواستگاری شام میدن ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوماد شاید کلاس بزاره ولی عروس به ضرس قاطع خوشحال بوده (sm120) یاد خواستگاری خودم افتادم (sm2)(sm2)
صبح شنبس و سری میزنیم به کوچه باغ خاطراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه زمانی که هجدِه نوزدِه سال بیش نداشتم و در اوج جاهلیت به سر میبردم ، سی دی دستم رسید و اینو گوش دادم و بعد از چند بار نگاه کردن ، ناگهان در اقدامی انقلابی دستهایم رو به سبک علی دایی رو به آسمان افراشتم و نگاهی به سقف انداختم و فرمودم : خدایا ما نه تنها در زمینه موسیقی بلکی در تمامی زمینه ها پشمیم (sm2)(sm2)
اون پسره خوشتیپه پدرام میومد بالا نیکیتا رو میزد زمین خیلی خوب میشد حیف شد (sm50)(sm2)
با این اجراش مطمئن شدم حقش نبود دفه های پیش خیلی کم از خوندنش نشون دادن اصن نمیشد فهمید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط به خاطر شام رفتم (sm2) - تازه شیرینی هم میخواستیم زبون بگیریم تا صرفه جویی کنیم اول زندگی که نباید به تازه دوماد سخت گرف ولی خاله ام گفت خیلی ضایع ست و خودش رفت گل و شیرینی گرفت - تو مجلس من و دوماد نگاه همدیگه نمیکردیم ، چشامون به هم میخورد خود به خود خندمون میگرفت ، یکی دوبار هم جامون رو عوض کردیم که از زاویه دید هم دور باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این افغانیه بیشتر شبیه ژاپنیاس چقدم قیافش نمکیه دوس دارم لپشو گاز بگیرم
(sm74) حیف شدی داداش
سندی گروهش ضعیفه اینو برش میداشت جای اون باد بیلدینگه چیه اون با اون هیکلش تی شرت چسبم میپوشه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد با ایام جاهلیت خیلی حال میکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پاوربانک سامسونگ شگفت انگیز خورده بگیریم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایلی ایرانه اینو فقط باس زد زمین(sm54) صداش چه اهمیتی داره (sm35)
نمیبینی ظرفیتشو برات بسه 5 هزار ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه کمه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید مفت باشه کوفت باشه ...
دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم
با من چه کرد دیده ی معشوفه باز من ... (sm50)
موقع خواستگاریم جو گیر شدم کت و شلوار پوشیدم و اومدم بیرون گفتم حاضرین بریم یهو داداشم گفت این چیه پوشیدی شبیه مموتی شدی برو همونو مسخرت رو بپوش (sm2) و مادرم ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته ولی میگذره هر جوری هست ... (sm172)نقل قول:
روز و شب حالیمون نبود به خدا (sm172) تا پاسی از شب (sm25) دورانی بود حال میکردیم از این شاخه به اون شاخه (sm172) یهو جور میشد با بچه میرفتیم ویلای شمال یا سالن میرفتیم بسکت کافی شاپ که نگو دائم پلاس بودیم ... اصن نت نبود نمیدونم تلگرام نبود حال میکردیم واسه خودمون (sm172) یادش بخیر مادرم میگفت اصن معلوم هست کجایی درس و دانشگاه نداری (sm74)نقل قول:
زاهد چو از نماز تو کاری نمیرود
هم گریه ی شبانه و هم مستی شبانه و راز و نیاز من ... (sm50)
(sm50) رای من دختر ژاپنیه پسره هخامنشیه پسره داعشیه با لیلا فروهره و گل مریم
الان هم تا بچه ها رو میبینم همش یاد اون موقع میکنن دائم عکس میزارن تلگرام .. صفایی داشت اون دوران دبیرستان و دانشگاه که سربازی باعث جدایی شد البته دوران ارشد بودن بچه ها ولی به قول معروف سندوسال بالا رفته بود و اون شور و حال گذشته نبود
(sm74)رای من هم دختر افغانیه خدا کنه اول شه
رای من هیچکدوم (sm120) این دوره استیج با عذرت معذرت از سندی جان ریده (sm120)
شهرام آذر خیلی کارش سخته جدا داره از همین اول علنا با اون سه تای دیگه میجنگه ، گروهشم ضعیفه چون میخواد بهشون نشون بده که استاد کیه ، میخواد از چوب خشک خواننده بسازه (sm50)(sm25)
هفتاد و یکمین مرحله یارانه نقدی ساعت 24 فردا شب 25 دی ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز و قابل برداشت خواهد شد.
به گزارش میزان، مبلغ یارانه دریافتی هر یک از مشمولان دریافت یارانه نقدی همانند ماه های گذشته 45 هزار و 500 تومان است.
زمان پرداخت هفتاد و یکمین مرحله یارانه نقدی دی ماه بامداد روز یکشنبه 26 دی ماه خواهد بود.
براساس آخرین آمار اعلام شده، بیش از 74 میلیون ایرانی یارانه نقدی دریافت می کنند.
رییس Toni Erdmann رو دیدی ؟