آن زمان کارزوی دیدن جانم باشد
در نظر نقش رخ خوب تو تصویر کنم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آن زمان کارزوی دیدن جانم باشد
در نظر نقش رخ خوب تو تصویر کنم ... (sm50)
میگیرمش الان (sm127) شعرای منزوی رو دوست میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها عالین شعراش... حیف عمر من که تا حالا خیلی خودمو درگیر شعراش نکرده بودم... (sm172)
صدا خود منزوی رو گوش دادی؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع متاسفانه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کن
حوصله م سر رفت (sm9)
سلام آقا الیاس ( البته اگه اسمتون رو درست گفته باشم ) من تو این مدت دیدم بیشتر کامنتای شما در مورد کامپوتر می خواستم از شما راهنمایی بگیرم من می خواستم یه سیستم خوب ببندم ممنون میشم راهنماییم کنین چه قطعاتی رو برای سیستم انتخاب کنم و کلا یه راهنمایی کامل بهم بدین ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]