سلام خوبی نوکرم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوبی نوکرم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
واجب شد (sm118)
هفت ساعته(sm98)
من خودم تو سه مرحله دیدمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفره ای از سکوت می چینم
خسته از انتظار و دوری ها
سال هایی که آتشم زده اند
وسط 'چارشنبه سوری' ها ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اربابِ حلقه هایی یِ برای خودش (sm2)
هیچ وقتِ یادم نمیره شبکه ی 2 اربابِ حلقه ها رو توی 6 قسمت پخش می کرد (sm2)
در دورانِ حاهلیتِ من (sm25)
خسته نباشی خدا قوت مرد قبیله (sm59)نقل قول:
خوبه عوضش روحیه ت عوض میشه خانه که تمیز بشه . (sm118)
فوق العاده زیباست با اینکه یه جورایی خسته کننده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیه چه خبرا . کمرت در چه حاله ؟ (sm2)نقل قول:
هی روزگار ... (sm50)
راستی عکس آواتارتو میبینم یاد اعلامیه و سنگ قبر میفتم . (sm2)