آقا من موندم شادمهر چرا فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده..مهدی کساییان و جواد شریف پور هم ک بهش ترانه داده بودند ولی نمیدونم چرا اونا را از آلبوم حذف کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من موندم شادمهر چرا فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده..مهدی کساییان و جواد شریف پور هم ک بهش ترانه داده بودند ولی نمیدونم چرا اونا را از آلبوم حذف کرده
و همینطور ترانه مونا رو حذف کرده البته ترانه های مونا بگیر نگیر داره... بماند...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گفته برخی افراد بعد آلبوم هم شادمهر شاید از این ترانه ها استفاده کنه (بگفته حرفای مونا ترانش رفته برای اجرا)
از الان اماده شده اگه اعتراض ها واسه البوم زیاد شد مثل عادت بعد از البوم تقدیر اهنگ های خودشو پخش کنه
فکر نکنم زیاد ب آلبوم اعتراض بشه..الان بالای 80 درصد از دوتا کار جدید راضی بودند و شادمهر نظر عموم واسش مهمه.مطمئن باش شادمهر تو این آلبوم واسه همه سلیقه ها آهنگ دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ادمین های پیج ها مجال نمیدن نظرات مخالف دیده بشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز 4 تا یوزرم رو بلاک کردن... با این روند فقط نظرات موافق دیده میشه.
بهترین روش این هست که تو اینستا پیج هوادری باز کنیم... اونجا حرف دل هوادرها رو بنویسیم و شادمهر رو تگ کنیم.
بالاخره تا شنبه آلبوم ک اومد معلوم میشه چقدر میتونه طرفداران را راضی کنه
دیگه واسه این کارا دیره .آلبوم بسته شده و 3دوز دیگه پخشش میکنه..بهتره صبر کنیم آلبوم بیاد ببینیم راضی کننده هست یا نه..البته مطمئنا نمیشه همه را راضی نگهداشت.چون سلیقه ها متفاوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه شادمهر بعد البوم به خودش بیاد و کار با این ادمای ضعیف و نون به نرخ روز خور رو کنار بزاره
بچه ها یه مطلبی رو میخواستم بگم
تو چند روز گذشته شرایط اینجا یه مقدار تنش داشت
که بخشی از تنش ها هم واسه پست های من بود
در کل یه ضرب المثلی هست که میگه در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نمیشه بست
در مورد آلبوم هم حس میکنم این شیوه بهترین راه حل باشه
اگه کسی حرفی زد مثل این مقوا که گفت اون دوستمون
بی محل بگذرید
اگه کسی از رو حسادت بگه این حرف رو که با جواب ندادن بیشتر حرصش میگیره
اگه از رو قصد یا غرض بگه که معلومه بهتره جوابی ندی چون متقاعد نمیشه و تو خسته میشی از بحث
در کل امیدوارم بیشتر سلیقه ها بعد از اومدن آلبوم راضی باشن
امیدوارم شادمهر به خودش و موسیقی خیانت نکرده باشه
ولی اینم در جریان باشید که شادمهر هنو دست خودشو بازی نکرده
حتما دست پری داره (sm127)