میخوام برم اما نمیدونم کی .. (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوام برم اما نمیدونم کی .. (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنتِ ایران سلم ردیف شد (sm118)
برم سایتِ فوقِ حرفه ای یِ سینما دانلودش کنم .
دقّت کردی میلاد هر چند وقت یه بار یه سایتِ خدا مثله سینما میاد و سریع تعطیل میشه !
ولی امثالِ ایران فیلمِ سانسور چی همیشه کار می کنن .
یه سایتی قبلا بود به اسمِ کافه فیلم . تمامِ لینکاش از آپلود بوی بودن . یه جورایی مثله انجمنِ خودمون بود .
چنان فشاری بهش آوردن که بعد از چند سال که روی پایِ خودش وایساد تعطیلش کردن !
فقط باید ایران فیلم و تاینی مووی فعال باشن تا کرسی شعرای مردِ عن کبوتی رو با دوبله یِ سس شعری یِ صدا و سیما میکس کنن .
اینا مال خودشونه یه جورایی منبع درآمدی براشون - مافیا همه جا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین سایت تاینی و ONMkv تا اونجا که من خبر دارم صاحبش یکیه
درست مثل من هر 2 زدیم جاده خاکی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 3 روز میره میخوایم پر بشه لامصب فرتی میزنه بیرون (sm2)
نه باو کاری ندارم تو هرچی عشقته بذار شوخی مکنم باهات (sm2)دارم سر به سرت میذارم میخوام ببینم عکس العملت فردا چیه (sm2)
انقد حرف از مرده و کشت و کشتار نزنین بزارین یه ماه خودمونو به طبیعت بسپاریم ببینیم چی میشه .
ساعت 7 غروب از خواب بیدار شدم مادرم گفت 4 شنبه سوریه باورم نمیشد اولش . هی یادم نبود . (sm50)
حالا شما برنده بشو یه جوری اونو تقسیم مکنیم نه سیخ بسوزه نه کباب (sm2)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دورانم دیگه برای صدا وسیما تکرار نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد آمدنه نیست .. تنهایی و بدبختی دل و دماغی برات نمیزاره که مثلا بخوای به 4 شنبه سوری اشتیاق نشون بدی .نقل قول:
وگرنه تو با عشقت برو 4 شنبه سوری با رفیقت برو ببین چقدرم خوبه حال و هوات عوض میشه .
ولی خب نه عشقی هست نه رفیقی .
یکی باهات باشه همه جوره جهنم بری بت خوش میگذره (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته !؟ (sm74)
آره واقعا ! (sm50)
من یه سری فیلمِ کمدی یِ سیاهِ ایتالیایی و فرانسوی از کانالِ 4 دیدم که الان شدیدا دنبالِ اسماشونم .