ایشون که دو روز پیش فوت کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشون که دو روز پیش فوت کردن
(sm77) یکی از آن 6 میلیون نفر (sm120) مهر بود فک کنم اس اومد قطع کردن (sm142) رفتم سایت اعتراض نوشتم ببینم چی میشه (sm120) دلیل هم نوشتم : عیالواری و خرج خانه و خانواده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا خالی میبندن هر کی رو میبینم میگه قطع کردن
شهلا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینی که من میبینم چشاش بلقیس هم نداره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوزرینه مگه من گفتم کی فوت کرد ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک این پست مشکلی نه داره ولی برای داخلِ کشور چیلتر شده .
عجیبه لینک های دیگه یِ همین آپلود سنتر چیلتر نیستن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستور زبان چند گرفتي عموجون؟
یه بیا به من تجاوز کن خاصی تو نگاش هست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فسیل ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسم الخطِ احمد شاملو ! (sm51)
دیوث تو می دونی رسم الخط چیه من دارم باهات بحث می کنم !؟ (sm2)
بیا برادرِ بسیجی ! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد همایون - قسمت ... (sm50)
چشم اگر این است و ابرو این و ناز و عشوه این
خالقا پروردگارا مرحبا ای بهترین ... (sm50)
شاملو سيخي چند مثه ادم بنويس مگه اومدي شب شعر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد طرف اگه جواب مثبت نداده و قيافه و هيكلش مال بود شمارشو بده بياد(sm2)
طرف رو که من نمیشناختم - جوابش هم صد در صد منفی ست (sm2)
قيافش چطور بود تعريف كن
همه چیش رو روال بود ، کمی تا قسمتی چاق ، مقداری تیره ، اندکی گیج و دیگر هیچ ...
چند تا فیلم میخوام از دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه لطف کنه اطلاع بده که لینکاش رو سراغ داره
همين چاقو فقط ميگفتي كفايت ميكرد(sm2)
حتی موز هم نذاشته بودن تو ظرف میوه هاشون ، واقعا سنت های ما زیر سوال رفته
کالکشن Emmanuelle هر کی سراغ داره لطف کنه
بزن کنار داداچز ، اسی فوق حرفه ای وارد میشود (sm120)
فقط پسورد جدید دخترونس باید از خانم اجازه بگیرم (sm2)
شام كه ندادن موزم نداشتن؟ بابا بايد ريد تو اين زندگي كه اينجوري بخواد شروع شه(sm2)
آها از این نظر (sm25)نقل قول:
(sm2)
رفتیم با پسرخاله ام ساعت 11 شب فلافل خوردیم ، میفهمی فلافل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقلا بخاطره هزينه گل و شيريني با دختره تنهايي ميرفتن تو يه اتاق واسه صحبت اينم يه ذره سيخش ميزد(sm2)نقل قول:
الان دارم اسپم ول میدم یه احساس خاصی دارم ، انگار مثه یبوستی ها نشستم دارم زور میزنم (sm25) (sm2)اهوووووووووووووووووووم ممممممممممم یه همچین حسی (sm2)
رفتن ولی 10 دقیقه هم نشد برگشتن (sm2)نقل قول:
فاميلت خيلي بي عرضه بوده من تا اندازه پولي كه خرج كردم باهاش حال نميكردم نميذاشتم تكون بخوره(sm2)
Emmanuelle (1974)
Emmanuelle 2 (1975)
Goodbye Emmanuelle (1977)
Emmanuelle 4 (1984)
Emmanuelle 5 (1986)
Emmanuelle 6 (1988)
Emmanuelle 7 (1993)
Emmanuelle Tango (2006)
Violence in a Women's Prison 1982
Women's Prison Massacre 1983
نیازمند لینک این فیلم ها هستم ...
خره اين فسيلا چيه
میلاد تلگرام گفتی چی میخواستی گذاشتم برات ..
همش فوکشنیه .. :l
ممر اینم واس تو ..
اینا هست - به جز اینا 8 تای دیگه هم هست گذاشتم اسماشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها !?؟!
شماره 1 و 2 و 3 با کیفیت معمولیش هستش میخوای تا برات لینکشو آپلود کنم تو یکی از آپلود سنترهانقل قول:
امانوئل ها زيرنويس نداره(sm172)