اشکال نداره نایب قهرمانی چیزی از قهرمانی کم نداره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اشکال نداره نایب قهرمانی چیزی از قهرمانی کم نداره (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم بهتون بگم ترک ناراحت میشی فقط یه سوال په چین ؟ ترکین دیگه فحش که ندادم (sm74)
بابا فهمیدم کج فهمی شعور نداری بیشعورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهان (sm135)(sm135)
الان ناراحتی قشنگ توهین کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهان(sm3)
دیوانه چون طغیان کند
زنجیر و زندان بشکند
2 قهرمانی در دو شهر
عجیب ترین اتفاق تاریخ لیگ
بازیکنان تراکتور با وجود تساوی مقابل نفتتهران به شادی و دور افتخار پرداختند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، این اتفاق در شرایطی رخ داد که سپاهانی ها قهرمان لیگبرتر شده اند. هنوز هیچ کس علت شادی دسته جمعی و چند هزارنفری هواداران تبریزی را نمی داند.
(sm30)
بیا مهدی ترکه خبرشم درومد(sm2)
باحالترین حالت این بود که نفت قهرمان بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هم خوب نبود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دلم (sm2)
(sm2)
هنوز هیچ کس علت شادی دسته جمعی و چند هزارنفری هواداران تبریزی را نمی داند.(sm2)
شادی بازیکنان تراکتورسازی و هواداران این تیم به این دلیل بود که به آنها اعلام شده بود بازی سپاهان و سایپا با نتیجه تساوی به پایان رسیده و با این نتیجه تراکتورسازی قهرمان شده است. به نظر میرسد این موضوع به این دلیل به تراکتورسازان اعلام شده بود که امنیت ورزشگاه حفظ شود و تماشاگران اقدام به شکستن صندلیها نکنند.
عجب جایی تبریز (sm30)
جدا منم همینطور فکر کردم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهان نیمه اول دو تا زد مطمئنن همشون میدونستن سپاهان برده بازی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چریو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه اول سپاهان دو تا زده بود فک کنمنقل قول:
اصلا دربند خوب نیست اونم روز تعطیل اونم زورکی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدمش اونو (sm2)نقل قول:
آشتی کردی؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوس داشتم تراختور ببره حق تماشاچیاش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به داور و منصوریان و نفت رحم کرد که نفت قهرمان نشد وگرنه خدا میدونه چی پیش میومد
What???!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کی با خودم(sm50)نقل قول:
امیر پخ (sm50)
با اينكه اول پرسپوليسيم ولي بعدش طرفداره تيمه شهرمم كه سپاهان باشه.قهرماني هم مبارك
میگی زورکی(sm27)نقل قول:
حالا چون نتونست قهرمان بشه بايد ميزدن صندليا ورزشگاهه خودشونو ميشكستن؟؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی هم که به بنده و اصلیتم توهین کردن بودن جوابشون تو خصوصی دادم من همیشه و همیشه به ترک بودنم افتخار می کنم و این رو با افتخار همه جا میگم
نمیرفتم میخاستن زر زر کنن حوصله نداشتم و گرنه من داغدارم هنوز مشکیم تنمه(sm50)نقل قول:
ولی من دوست داشتم نفت قهرمان بشهنقل قول:
تیم بی بضاعتی بود
اگه قهرمان میشد خیلی چیزا عوض میشد
(sm77)(sm2) خدایا توبه
جشن نایب قهرمانی (sm2)اینا کی بودن دیگه (sm30)باور کردنی نبود
(sm54)نقل قول:
پیفام خصوصی که به من دادی رو همین جا بذارنقل قول:
اون 4 تا یادت رفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نمیره چیکار کنم(sm74)نقل قول:
هنوز تو شوکم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: