یه جو مغز ندارن خدا شاهدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه جو مغز ندارن خدا شاهدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بخدا آدرسشو گرفته بود ، من پی اماشونو خوندم باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید خودمون رو که خبر دارم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید بنیامین رو میگم ، دهن منو صاف کرده بود این (sm25)
یادم نمیره اون شبی که همه کف تایپیک شادی 2 روز خوابیده بودیم تا آلبومش بیاد (sm2)
یحتمل می خواست به راه راست هدایتش کنه (sm2)نقل قول:
500 تا عضو اون زیر بودن (sm54)مهمان ها بمانندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
چی میگه هی میگه من از سیامک عباسی به سر و سامون رسیدم ؟ (sm55)نقل قول:
یه ساله میخوام عکساشو لو بدم ، میگه من به خاطر سیامک زندگیمو یافتم (sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی اینو بت گفته ؟ (sm77)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)اینجا نمی شه گفت