سلام چاوش یه راهی بگو آپدیت ویندوز 10 رو به صورت کامل غیر فعال کنم یا به عبارتی درشو گل بگیرم(sm178)
اگه راهی هست بهم معرفی کن مرسی.(sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چاوش یه راهی بگو آپدیت ویندوز 10 رو به صورت کامل غیر فعال کنم یا به عبارتی درشو گل بگیرم(sm178)
اگه راهی هست بهم معرفی کن مرسی.(sm93)
با اجازه الیاس جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت داش صادق گل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین روش برو بهترین و آسون ترین راهه
سلام کامران جان خوبی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو قبلا انجام دادم ولی من از یه راه دیگه میرم در قسمت services، گزینه disable رو میزنم مثلا فرداش گزینه manual میشه:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبم مرسی، منم قبلا" از همین روش میرفتم ولی دیگه جواب نمیده ( توو نسخه 1803 به بعد) فقط از همون راهی که گفتم میشه جلوش رو گرفت هر موقع اپدیت بیاد یه پیغام میده میگه برای دانلود و نصب تایید کن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی راحت پیغامش رو نادیده میگیری
نقل قول:
در نسخه های جدید بیلد 1803 باید از طریق ریجستری ویندوز اپدیت غیر فعال کرد
بعد ویندوز شما رداستون چند هست ؟
آره ولی اون گزینه ای که پیشنهاد داده تغییر کرده:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Notify for download and auto for install
من اینو انتخاب کردم خدا کنه درست بشه.(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی نیست این گزینه هم همون معنی رو میده که توو آموزش بود مایکروسافت جمله رو خلاصه تر کرده (sm2)نقل قول:
میگه اطلاع بده برای دانلود و نصب خودکار، خب ما هم همینو میخواییم
خیالت راحت درش گِل گرفته شد (sm2)
همین جمله برام بسه(sm59)(sm134)نقل قول: