(sm3)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
یکی نسیت یه امضا توپ واسه البوم داریوش درسته کنه بذاریم؟؟؟
(sm100)
(sm29)
(sm31)بازی انگلیس ایتالیا ساعت 15:30 شبکه ورزش
در كناري از خانه ي ما اتاقي ست سرد و آبي
عكس و گيتار كهنه ي من، عكس يك زن به ديواري
(sm50)
حق انگليس نبود ببازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا بزنه میزبانیو از ایران بگیره شرط بذاره استادیوم باید مختلط باشه
بابا خيلي ضايع س
هر چي نره خر بلند ميشه ميره (sm14)
(sm19)اشترم یه پیشنهاد داشتم اواتارتو عوض کن یه اواتار منیجمنتی بذار (sm70)
آثار تجويدي رو دوباره اومده بازخوني كرده (sm25)
۳۳رییس مرکز موسیقی و سرود صداوسیما اعلام کرد؛
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جديد من در سبك پُست راك، پُست گرانج و سيمفونيك راك مى باشد كه سعى شده از گام ها و انگاره هاى گوشه هاى ايرانى نه صرفاً سنتى بلكه كمى معاصرتر در ملودى هاى برخى از قطعات استفاده شود. قطعاً شاهد حضور دوستان و همكاران بنده هم در اين آلبوم خواهيم بود. در پست هاى بعدى شما را بيشتر در جريان تهيه آلبوم قرار خواهيم داد.
كلافتون
مجيد كاظمى
(sm29)
کاورو (sm77)
آقا كي ميتونه اين چند تا سوال رو حل كنه ؟
ﻣﯿﮕﻦ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺑﺎ ﺩﺍﻋﺶ ﯾﻪ ﻟﺸﮑﺮ ﺑﺰﺭﮒ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺳﻤﺶ ﺭﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﮔﺎﯾﺶ !! ﺩﻣﺸﻮﻥ ﮔﺮم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت سه نصفه شب یه ایتالیایی از رُم اشتباهی زنگ میزنه خونه یه غضنفر
با خوشحالی میگه:
هللللو آنتونی...
لره از اون ورِ تلفن میگه:
اَن تووووونی ، اَن بِرارِتَه ، اَن بِووَته...
اَن کَسِ کارِتَه
اَن مِنِم یا تو?! دیوث!!!
سه نِصمَه شِو زنگ زدی ریدی تو خوابِم اونوقت مِه اَنم?!!!! نه مِه اِنِم ?!
(sm2)
احمد اين سوالا رو حل كن (sm25)
(sm2)ریاضینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم ریاضی هامو چه طوری پاس کردم تو انتگرال میخوای از من (sm2)
امیرو بلده (sm2)
مجنون شده ام از بهر خدا
زان زلف خوشت جانا يك سلسله كن
(sm1)مطربِ دل
(sm2)چرا اينجا هيچكي رياضي بلد نيست (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه تو پاس كردي (sm2)
(sm2)باو من ریاضی پیش رو ترم 4 پاس کردم 3 ترم میفتادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) حالا يه چي ميگم صداشو درنيارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به خاطر رياضي و انتگرال و فيزيك رشته مو عوض كردم (sm2)
چی شده ؟(sm2)ک سخ ل تر از ما هم بوده ما خبر نداشتیم (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)بابا چهارسال خودتو مچل اين چيزا ميكني كه تهش چي بشه (sm59)نقل قول:
(sm2) فوقش لیسانس بگیری قاب کن بزنی به دیوار ؟نقل قول:
نوید تو به موسیقی و اهنگ برس یه گوهی میشی ریاضی رو میخوای چیکار (sm2)
بعد از تو سقوط اتفاق افتاده است
یک افت میوهکش به باغ افتاده است
دور از نظر بلندت ای اقیانوس!
انگار خدا به باتلاق افتاده است
(sm50)
آموزش موسیقی در سکوت خبری با حكم رياست سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران(حجة الاسلام شهاب مرادی) ، در فرهنگسراها متوقف شد. این خبر تنها در گزارش خبری روزنامه اعتماد 93/3/19 آمده است . با توجه به پیگیری ها در هر حال به طور قطع حکم توقف آموزش موسیقی در فرهنگسراها درآستانه فصل تابستان توسط رياست سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران حجت الاسلام شهاب مرادي صادر شده است . البته گویا بنا به دلایل خاصی فعلا" فقط فرهنگسرای ارسباران مجاز به برگزاری دوره های آموزش موسیقی می باشد . حال تبعات و دلایل این اتفاق جای بررسی و تآمل دارد. با این اقدام صدها مربی موسیقی از کار بیکار شدند و هزاران هنر جوی موسیقی در فرهنگسراها، سرگردان شده اند. لطفا" بازتاب دهید ....
(sm3)شهاب مرادي هم آدم شده كيونكش (sm102)
در قطاری که تو در آن هستی
خانه ام روی ریل بود ای کاش
کورکورانه دوستت دارم
شعرهایت بریل بود ای کاش ...
بی نیاز است ز هر ترجمه و تفسیری
سوره ی اشک که از چشم تو نازل شده است
شک ندارم که به معراج مرا خواهد برد
آن نمازم که به لبخند تو باطل شده است
تخمسگ میومد برنامه صبحگاهی اون یارو شهیدی فر چی قیافه اخوند مدرن بخودش میگرفت
توو اينم هيچ گوهي نميشيم (sm2)نقل قول:
همشون از دم حروم زادن اینا
اینا که قیافه میگیرن از همشون بی شرف ترن فریب کارا
صد رحمت به اونا که رو بازی میکنن (sm3)
خیلی عجیبه شبکه خبر گلا رو پخش نمیکنه تو اخبار ورزشی فقط عکس نشون میده
(sm100)
آلبوم تیک اومده بچه ها ؟
البوم تیک دیگه چیه
اها اینو میگی
همون آلبوم مهدیار که محسنم توش خونده . اخه اس ام اس پیشواز اومده واسم