بچه ها یکی از دوستان این سوال رو داره کسی میدونه
شما میدونید با چه نرم افزاری چه تنظیمی از hd 1080 به 480 تبدیل میکنن که حجمش خیلی کم میشه و تصویرش خوب میمونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها یکی از دوستان این سوال رو داره کسی میدونه
شما میدونید با چه نرم افزاری چه تنظیمی از hd 1080 به 480 تبدیل میکنن که حجمش خیلی کم میشه و تصویرش خوب میمونه؟
حرفه ای ترین نرم افزاری که تو دنیا انکودرها ازش استفاده میکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wondershare.Video.Converter
(sm10) من بر اساس حرف های یکی از دوستان که به این تیم نزدیک بود صحبت کردم. البته امیر فرشباف هم خیلی وقته میشناسم از زمان شادمهر فنز تا الان ... و الان دقیق متوجه شدم آلبوم متعلق به امیر فرشباف هست و واقعا خرج کرده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل در آینده و پس از ریلیز آلبوم خیلی از واقعیت ها مشخص میشه. اگر آلبوم دست آدم نامربوط بود مطمئن باش تا الان حتما لو میرفت... و اگر هم فرض کنیم باشه ولی لو ندادن برای این تیم واقعا متاسفم...
بعضی وقت ها نمیشه سخت گرفت ... حال و احوال خودت مهمتر از هر چیز دیگه هست، خرابش نکن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای موزیسین های مولف استفاده از تیم با نفرات زیاد مزیت نیست چون از تفکر موسیقی خودش دور میشه ... بیشتر صرفا خواننده ها دنبال تیم هستن تا به تفاوت برسن...
در حال حاضر بزرگترین مشکل موسیقی پاپ ملودی هست این مشکل گریبانه بزرگترین خواننده هارو هم گرفته
نقل قول:
سلام پارسا جان ویدیو رو بدون تگ تبلیغاتی نداری بزاری برای دانلود
شادمهر اسیر و ملعبه ی دست این آدما شده ولی ملالی نیست این نیز بگذرد ! این آلبوم هم میاد میره تموم میشه و فقط شادمهر میمونهنقل قول:
رئیس مایی (sm10)
خرج خاصی صورت نگرفته !! آره واقعیات که نمایان میشه و پرده ها میفته رو سیاهی برای آقایون خواهد ماند ناجیان شادمهر !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم نامربوط که نه ! چندین نفر از اطرافیانش چیزی نیست دور هم هستیم دیگه کی به کیه
یا تو بیا اینور یا اصن یه برنامه بریزیم بریم شمالی جایی(sm127)نقل قول:
من همه جوره پایه ام
داشتم نظرات بچه هارو میخوندم دیدم یکی عکس پروفایلش شادمهره تا تونست از شادمهر بد گفت و چندتا خواننده جوون رو بالا کشید.
یکی گفت من عاشق سینه چاک شادمهرم اون زمان شما پیش دبستانی بودی من دبیرستان بودم کاست دهاتی شادمهرو خریدم.الانم پیر شدم و گیتار میزنم و....ولی تا تونست شادمهرو مسخره کرد و تا تونست از آلبوم نیومده بد گفت و دلیلش و اقتضای سنش دونست.
خیلی ها شادمهر و تخریب کردن ولی حرفشون اینه که دارن انتقاد میکنن ولی دیگه همه فرق بین تخریب و انتقاد و میدونن.ی سری هم که تعریف کردن.ی نظر کلی بدم که ما جای شادمهر نیستیم و شادمهرم به هر دلیلی کارو داد دسته ی سری افراد که چه خوب و چه بد تموم شده و آلبوم سه روز دیگه میاد.نباید دیگه از شادمهر این همه توقع داشته باشیم به نظر شادمهر دیگه از خوندن و آهنگسازی به طور کل اشباع شده.به همه چی خواست رسید.شادمهر باید بعد این آلبوم ی دو سال اصلا فعالیت هنری نداشته باشه.استراحت براش لازمه تا دوباره با اشتیاق بیاد سمت خوندن.شادمهر همیشه ی اسطورست.بیاید با این نظراتمون تو صفحه اجتماعی خسته و دلزدش نکنیم.بذار هر جور که راغبه کارکنه.شما ها هم برای ی مدت سطح توقعتون رو بیارید پایین تا اذیت نشید.امیدوارم که دوباره همون شادمهری بشه که وقتی غیبش زد بتونی اثارشو تا مدتها گوش کنید.درسته شادمهر با 4 جوان داره خودشو میکشه پایین اما سعی کنیم که به تصمیمش احترام بذاریم حتی اگه نظرش تصمیمش بیشتر از طرف فرشباف باشه.