لستر صعود کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
لستر صعود کرد
رفتن رانیری چقدر تاثیر داشت!!!!
4 گفتیو کردی کبابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اون زمان حرفه ای دنبال نمیکردم فیلمارو
الان میفهمم چه فیلمای باارزشی دیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این سیستم مافیایی !
ولی درونم عقده زیاد شده میلاد !
منم دوست داشتم توی سیستمِ مافیایی یِ کثافت بودم تا پول و دختر و . . . دور برم ریخته بود !
به قولِ آرش :
تو استاتوست نوشتی واسه مادرِ ستّار بهشتی ! ولی یواشکی و پنهانی دوشت داشتی بودی بایکِ زنجانی !
از 10 روز پیش که پدرم مریض شده شدید عصبی شدم .
یه فرقی باید باشه بین جانی و عالم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزو میکنم هر چه زودتر سلامتیش رو به دست بیاره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
قربونت (sm127)
ناامیدم کردی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دفه اول نیست که مربی کله پا میکنن تو جزیره
نمونه ی بارزش بلایی بود که جان تری و دوستان سر مورینیو آورد.
هم دلبری کن هم دل بسوزون (sm50)
میگن گنه کار دلِ
اسیر و بیمار دلِ ... (sm50)
منم طرفدار رانیری هستم اما بعضی وقتا شوک جواب می ده! حالا کله پا کردن باشه و تضعیف مربی یا هرچی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچیزی ممکنه