(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دیشب حرف از خاستگاری زدی یه چیزی به ذهنم خطور کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
سوال علمی بود پرسیدم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه سینجول گذاشت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عزیز دل منی دل انگیز ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توش پر از فیلمای فوکیه باحاله قدیمیه ..
(sm2)
عکست منو کشته (sm2)
میخواین یه اهنگ خفن با سلیقه دی جی دی سول گوش بدید یا نه؟(sm128)
خودم موقع کل کل و ریس تو بزرگراه اول اینو پلی میکنم
اگه میخواین که اپ کنم
کـــونیا.من به هرحال اپ کردم(sm2)(sm2)(sm2)
(sm70) بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm234)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذارش ..
جقی گذاشتم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول من دو تا نرم افزار دارم که شکلِ آیکونشون پریده !
هم Shortcut بی شکل شده هم اصلِ فایلِ نرم افزار .
به جز عوض کردنِ ویندوز راهی هست که شکلِ آیکونشون بر گرده !؟
با ویندوز عوض کردنم درست نمیشه باید مادربردتو عوض کنی ترمینالاش پر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm54)
دیوث سس خل شده (sm2)
همینجوری ادامه میدی مادربردت میسوزه رم و سی پی یوتم میسوزونه همین الان مادربرد بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره دارم راهنماییت میکنم میخندی چرا
همین جوری ، از سوختنِ مادر برد ذوق مرگ شدم (sm2)
حالا بخند وقتی سوخت میگمت.اتاقو به اتیش میکشونه چون مواد c4 توش داره
چند تا پیک جلویی ! (sm2)
شرابِ صبح گاهی خوردی !؟ (sm2)
دیوث ویندوز عوض کن (sm2)
حالا وقتی منفجر شدی میفهمی(sm2)
بنده خدا انقد آپ کرده لب تابش داره میترکه (sm2)
(sm2)
مهدی برو خیار و موزِ رضا و هادی رو به عنوان مزه به خور تلخی یِ کامت بره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خدا !؟ (sm2)
اخه شپش دوباره نوشت به خور باز میاد کس میگه که کـــیر و خایه شاملوعه.
حالا تو خوردی دلیل نمیشه منم بخوام بخورم تو بخوری کفایت میکنه(sm2)(sm2)
شرابِ صبح گاهی با مزه یِ موزِ هادی (sm2)
همون که میگن هست ولی ما نمی بینیم (sm50)نقل قول:
حله (sm2)
هادی پشمات ریخت از اهنگ؟
از خود آهنگه و ریتم ش خوشم اومد ولی این مرده اومد وز وز میکرد خوشم نیامد هیچ حالم بهم خورد (sm2)نقل قول:
خره اصلش همین صدای زیباست.صداش خاصه
ازین آهنگا نداری که اینجوری یکی نیاد توش پارازیت بندازه (sm2)نقل قول:
خیلی حیف شد جان تو (sm74)
ولی خوبه باز گوش میدم باید تحمل کنم اونو (sm2)