اگه نه نه بابای عقب مونده ت پیشتن با هدفون گوش کن (sm2) دهنت سرویس بشر . یه چورن ساخته تو کلیپ
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه نه نه بابای عقب مونده ت پیشتن با هدفون گوش کن (sm2) دهنت سرویس بشر . یه چورن ساخته تو کلیپ
(sm50)
ممه میخوام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام عزیزانم (sm127)
سلام علی جان نیستی خیلی وقته نمیای. چیزی شده؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی نیستی کجایی !(sm142)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی جان چه عجب از اینورا راه گم کردی(sm127)نقل قول:
(sm50) هی دنیا
بچه ها رسیور استرانگ واسه فروش ندارین ؟
حمید پی ام دادی بهش ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا رسیور می خوام (sm2)
ممه های گلشیفته رو برات ساخته تتل . خود گلشیفته هم تشکر می کنه دیگه چی میخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بیا بخورش من راضی م .
منم که رسیور می خوام(sm2)
سلام کم کار دل (sm59)(sm50)نقل قول:
اره ، یه مدت دیگه ازش می خرم پولم جور شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هر جور عشقته (sm70)
500 زدم به کارتش
به حسین سپردم ارشیو رو برام بفرسته
رسیور نداری واسه فروشنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها مبارکتون باشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم یه دستگاه dvb دارم که sd هستش میخوام برم hd بخرم که همه چی به پول برمی گرده (sm59)
میگن باشگاه های ایران و از بازی های خونگی محروم کردن (sm51)
من به ممه های نقطه ای گلشیفته هم راضی ام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm51)
(sm19)
(sm51)نقل قول:
(sm50)
(sm59)
سلام داداش امیر گل (sm127) پدر که رود از زندگی، زندگی، زندگی نیست دگر... (sm50) خوبی امیر جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم عزیز (sm19) خوبم داداش. تو خوبی؟ همین حوالی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) سلام داداش حسین، مخلصم. خوبی؟ (sm50) راه که بود اما دل و و جود اومدن نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی عزیز (دیوث (sm15)) خوبی هادی؟نقل قول:
(sm2)سلام جیگر . چه خوشگل شدی امشب . لوپات تو حلقم (sm51)نقل قول:
جوووووووووون چه لبی هم داره . چه چشایی داره (sm74)
امیر این رنگارنگ ها که میزاری از همون 60 تا دی وی دیه رنگارنگه ؟ یا یه سری دیگه ست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون من 60 تا دارم
سلام علی جانم،، آخ آخ بهت تسلیت میگم غمِ بسیار سنگینیه منم دو سالِ پیش که مادرِ گلم رو از دست دادم همین حالِ تو رو داشتم میدونم چی بهت میگذره امیدوارم کهنقل قول:
هیچ وقت در زندگیت غم نبینی و برات از خداوند آرزوی صبر دارم (sm127)
حالم هم بد نیست بلاخره میگذرونیم،، ولی خیلی ناراحت شدم.