نه که نباشه ولی این فضا موزیک بدون وکال صفا نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
نه که نباشه ولی این فضا موزیک بدون وکال صفا نداره
اين پارازيت است ملت....!!!! (sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر دیوث میگی من jessa rhodes دم دستی گفتم
تو نبودی عکسشو گذاشته بودی آواتارت اسمشم نمیدادی (sm2)
واقعا اگه این باشه که تخمیه .. ولی فک نکنم اون آواتار این بود (sm2)
چرا خودش بود...برو سایت خود طرف عکسو میبینی
اولا.افرین به تو که هنوز اوله جقی بودن هستی و مغزت کشید و فهمیدی که جسا همون.بقیه این جقیا یادشون میره صبحونه چی خوردننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما منظورم از دم دستی این نبود که بیخودیه.منکه بعدش گفتم برو فیلماشو ببین چه نازنینیه.منظورم این بود که این تازه اولین مورد بود و بازم داشتم که بگم.ولی واقعا جسا نابود کنندست برو تا 10 سال تامینی(sm2)
سلیقه ت تخمیه مهدی چون بعضی از عکساشو دیدم قیافه نداره (sm2)
نِه.باریکِلا.پس فهمیدی سورس عکس کجاست.واسه همینه همتون تو کفش مونده بودید چون عکسش اصلا نیست و منم شات گرفته بودم.البته همون موقعم گفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون روز میخواستم بگم این جسا همونه که همه تو کفش بودن ولی گفتم صبر کنم.البته تو شاتی که خودم گذاشتم ادرس سایتشم بود
نذار یه فیلم بهت بدم همین امشب قطع نخاع بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسا که دیدی تخمی بوده
من همون فیلمو میخوام...اسمشو بذار...فک کنم اونجا خیلی مجذوبم کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم.اواتار فیلم نبود ولی شاتم فیلم بود اما نه فیلم کامل.فیلم تبلیغی صفحه اوله سایت خودش بودنقل قول:
آواتارو میگم.. پس هیچی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شاید بدنش جذبت کرده ولی اینجوری هم که میگفتین نیست بابا اصن قیافه ندارهنقل قول:
توی اون عکس نیم رخ بود خوب افتاده بود .. بعدشم بعضی از عکساش خوب گریم شده و آرایش کرده خوب شده ولی بعضیا واقعا ریده (sm2)
(sm59)
زر نزن دیوث این قیافه مده.خیلیم خوشگله.تو نزن باهاش(sm2)(sm2)
اواتار یکی از عکسای یکی از پکیج فوتوشات های سایتش بود که پولی بود و جایی پیداشون نکردمنقل قول:
کلی فیلم خوب داره برو تو برازرز اسمشو بزن خودت میبینی
فعلا من باید کمرم پر بشه تا بعد فوران بزنه بیرون (sm30)(sm2)نقل قول:
آ..ل پیدا کنم ازش میگیرم حتما(sm59)نقل قول:
موز بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمیاد.سوراخ فقط اصلی.اینم خیلی اهله این کارا نیست که یه فیلم همش اینطوری باشه ولی تو سرچتو بکننقل قول:
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جگر دوست دارم کم خونی دارم (sm74)نقل قول:
اقا بخوایم از طریق پلیس فتا شکایت کنیم
سایتش کجاس
من رفتم چیز درست حسابی ندیدم برای شکایات
منم مث توام...البته من عمل داشتم کلی خون ازم رفت (sm81)نقل قول:
عمل چی داشتی ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عمل نداشتم هیچ وقت ولی مقداری کم خونی دارم
چی شده ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم اما اینو می دونم یکی می خواد ازم شکایت کنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چیکار کردی؟
دیوث گفتم از کی میخوای شکایت کنی ؟ (sm2)
از یه سایته
هیچی ی کامنت چرت گذاشتم تو اینتستا..حماقت ..حالا نمی دونم شکایت می کنه یا خیر(sm59)
عمل بینی...نمیتونستم نفس بکشم تابستون عمل کردم...اینم بگم زیبایی عمل نکردم.نقل قول:
کلی خون بالا آوردم بعد عمل(sm172)
آها انحراف بینی داشتی ؟نقل قول:
هم انحراف هم گوشت اضافی داخل بینی...روز سختی بود...24 ساعت هیچی نخوردمنقل قول:
ولی نتیجش راضی کننده بود (sm50)
من گوشی نوکیا میخرم
من گوشی نوکیا میخرم
ولی پول ندارم
ولی پول ندارم
جدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالابلند عشوه گرِ نقش بازِ من
کوتاه کرد قصه ی زهد درازِ من ... (sm50)
زمانی می چرم این جا،
زمانی می چرند از من
گهی گرگم ،
گهی میشم ،
گهی خود شکل چوپانم ... (sm172)
میلاد ما تو جشن بارون کی یادشه ؟ ...
من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]