هادی عوض کن اواتارتو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی عوض کن اواتارتو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پستا رو ببین هیچ توهینی نبود ، گفتم چرا خوشحالی کردن ، خبرشم رو هم حتی ورزش تیری زد حالا با شوخی گفتم، تو تیمت برده بود تو هم میخندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهین اون پیغام خصوصی تو بود ، منم بلدم فحش بدم اما جواب فحش رو با فحش نمیدن
بیدار بمونم چه غلطی کنم؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابدوغ و خیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه چيزي خيلي رو مخ بود اونم اين گزارشگره تبريز.هي ميگفت اين جو سابقه نداره هركي ديده عكس گرفته و .......
انگار نه انگار تو اين چند هفته ٢-٣ بار ازادي تا بيخ پر شده!
همیشه اینجا یکی هست به بقیه بپره (sm98) بس کنید دیگه
با خودت چند چندی تو اصلا یا نمفهمی توهین چیه یا خودت رو زدی به اون راهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در اصل شام سالاد داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نودل زدم(sm120)نقل قول:
پیغام خصوصی رو بذارم بت بگن توهین چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشه عکسه جوونیامه (sm50)نقل قول:
گزارشگر تبریز که ر..ی..د..هه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد رحمت به خیابانی
پیام خصوصی رو هیچ وقت عمومی نمی کنن بفهم اگه قرار بود همه بفهمن عمومی میذاشتم که همه بخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاق عجیب و مشکوکی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست داری این شکلی شی(sm50)نقل قول:
پیغام خصوصی به این معنا نیست چون خصوصیه هر چی از دهنت درومد بگینقل قول:
شکل یه رشته سوسیس کوکتلهنقل قول:
امیر دمت گرم واقعا(sm127)
اگه این کارو کرده باشن خودزنی کردن. دلیل نداره برای حفظ روحیه به بازیکنا دروغ تحویل بدن . شاید اگه میدونستن قهرمانیو از دست دادن تو همون یه ربع آخر نتیجه رو برمیگردوندن. نوع بازی تراکتور آخر باری یه جوری بود که انگار فکر میکردن با مساوی قهرمان میشننقل قول:
با کلاسینا یه روز اومدم خونه گفتم مامان ناهعر چی داریم گفت ماست و خیار به همین وقت الهی قسم(sm120)نقل قول:
هواداران تراکتورسازی پس از اطلاع از واقعیت صندلیها را شکستند
این رو بهت نگفتم من حساس هستم رو اینجور چیزا زود قاطی می کنم کسی اصلیت منو به سخره بگیره و توهین کنه ولی هر شوخی که می خوای بکن این حرفت یعنی چی الحق که ترکن می خوای یه چیزی رو تحمیل کنینقل قول:
با کلاس چیه دم دست ترین غذاس میندازی تو آب میخوری(sm120) ماست خیار عالیه...من خیلی وقتا اومدم ناهار نداشتیم(sm120)نقل قول:
ه گزارش خبرنگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از تبریز، چند دقیقه مانده به پایان دیدار دو تیم فوتبال تراکتورسازی و نفت تهران به بازیکنان و کادر تیم تبریزی اعلام میکنند که بازی همزمان دو تیم سپاهان و سایپا با نتیجه 2 بر 2 مساوی شده است. به همین دلیل بازیکنان تیم تراکتورسازی شروع به وقت کشی و پس از پایان بازی جشن قهرمانی بر پا میکنند. هواداران به شدت خوشحال شده و به زمین بازی میریزند.پس از اینکه شرایط تحت کنترل قرار میگیرد، هواداران متوجه حقیقت میشوند و به شدت شروع به فحاشی و شکستن صندلیهای ورزشگاه یادگار امام میکنند.
درگیری زیادی رخ میدهد و چندین و چند هوادار زیر دست و پای خیل عظیم مردم قرار میگیرند. نیروهای امنیتی با برخی از طرفداران تیم تراکتورسازی درگیر میشوند و چند هوادار با آمبولانس از ورزشگاه بیرون برده میشوند.
در حال حاضر گارد ویژه وارد عمل شده است.
بازیکنان دو تیم در رختکن هستند و به دلیل ازدیاد جمعیت نمیتوانند از رختکن خارج شوند.
بیش از 10 هزار هوادار تبریزی مقابل در ورودی ورزشگاه هستند.
هواداران تبریزی به شدت ناراحت هستند.
هواداران تراکتورسازی تبریز با نیروی انتظامی درگیر شدند
از همون ١٠ دقيقه مونده به اخره بازي شروع كردننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببیبن شاهین الان چند دقیقه اس که داری چرت میگی تو خصوصی جوابت رو دادم ناراحت نشیااا تمومش کن
خوب خداروشکر فکر میکردم مامان خودم اینجوریه(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نمیدونستم باطل لن ترکین ، مث بچه ها حرف میزنی الحق ترکین کجاش بده ؟ مگه ترک نیستین ؟ ترک مگه فحشه که بت برمیخورهنقل قول:
بهش میگم ترک یه جوری میپره به ادم انگار بهش فحش دادم بعد میگه من تعصب دارم
مگه من دارم حرف بدی میزنم؟؟؟نقل قول:
کاملا معلومه کی داره چرت میگه
آقا این تراکتوریا چرا اینجوری کردن ؟ (sm77)(sm2)
خو یه اینترنتی چیزی نداشتن این همه آدم که اسکل نشن ؟
کره شمالیه مگه ؟ (sm77)(sm2)
مواظب باش که الان میگن توهین کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامبد مثلا ویژه برنامس(sm3)نقل قول:
معمولا کسی یه اشتباهی میکنه عذر خواهی میکنه از طرفنقل قول:
(sm2)
باور كن تنها كسي كه توي ورزشگاه خبر داشته از نتيجه گزارشگره بوده اونم چون شبكه ٣ رو ميديده(sm2)نقل قول:
نحوه بیانت این رو میگه نحوه بیان خیلی تائثیر داره اره ترکم و این رو افتخار می کنم که ترکم ولی نحوه بیانت اصلا درست نبودت یا نمی فهمی یا خودت رو زدی به اون راه حرفت حالت توهین امیز داشتنقل قول: