در مورد سرمربی اسبق و البته تمام شده ی تیم ما درست صحبت کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد سرمربی اسبق و البته تمام شده ی تیم ما درست صحبت کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پولت ارث هم به من بده چیزی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تیمای خوب حذف شدن شما موندینو دوتا تیم ته جدولی ی تیم دسته اولی... قهرمانیشم مال خودتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکیلاینجا جاش نیست ولی اونیم که گفتی تست کردم کلا دود بهم حال نمیده خوشبختانه
واقعا تیمید؟ ناموسا تیمید؟ حسن سیو تونم که رفت(sm2)نقل قول:
مشروب بزن ...
میراث خور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به ایناش کاری ندارم فقط اردشیر خان نیاد یه فصل هم یه فصله (sm2)
پایین شیر میریزی بالا نارگیلنقل قول:
ما وقتی میبازیم گیر نمیدیم به تیم رقیب (sm2) صنعت قشقایی (sm2)نقل قول:
ها خوبه(sm2)نقل قول:
اردشیر خودش مشغول بردن ذوب به دسته اوله(sm2)
اونم همه رقمه دارم و خوردم الان یه نصف شیشه جک دارم خیلی وقته همینطوری مونده حال نمیده بهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]