تنباکو نارگیل؟ خره بگا نرم رضا این ترکیبا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنباکو نارگیل؟ خره بگا نرم رضا این ترکیبا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم مصرف خوب نداری ... (sm50)
بهانه اومد دستش دیگه سه تا بازیکن سرباز شدن (sm2) اینم اضافه شده به نشت مطبوعاتی بسم الله الرحمن الرحیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی کس کش فقط نشسته پا اینستاگرام ببازیم زرت پست بذاره فدای سرتون
اره جاکش خیرتی توش بوده یه میلیارد دزدیدی گذاشتی جیبت ۴ ماهم استراحت میکنی میای میری جام جهانی
به جای اب پایینش شیر بریز بالا تنباکو نارگیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تست کردی؟نقل قول:
تا جایی که میدونم تنباکو نارگیل سنگینه کله رو میپوکونه ها
بعد تاثیر شیر چیه این وسط
همون بهتر نداشته باشم میشه قضیه همون جکه که یارو فقط تعطیلات میکشیده بعد یهو خورده به عید نوروز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلسیم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید خوب پک بزنی هیچ ربطی یه سنگینی نداره
من خودم از این تنباکو بزرگا دم عطاری می فروشن میگرم میزنم باشیر خیلی خوبه
کلسیم ملسیومو ول کن من میخوام عطر و بوش خوب باشه صفا بده نه سرگیجه و گلو درد بگیرم