نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
فک کنم داره میرسه به آخر (sm51) صابرو میگم (sm51) عجب خدا بت صبر بده (sm51)الان تو دلش میگه دیوثا چقدر ور زدن باید بشینم ج همه رو بدم (sm30)
بابا یه خورده صابر که نیست کمتر نقل بزنین که وقتی اومد خسته نشه (sm51)(sm2)
مینا الان اس اس صدام کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی استقلالی
اسی اس اس
نیان منو به جرم همکاری با اس اس هیتلر ببرن صلوات (sm2)
من میگم اصلا بشینیم همگی با هم انقدر پست بدیم تا یه دو ساعت دیگه هم سر کار بذاریمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا انصافا به من اعتباری نیست یهو دیدی االن بن شدم نمیدونم شوخی میکنه یا میخواد اذیتم کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣــــــــــﺮﺩﺍﺩ mordad
باهوش و جذاب، شاد و با شخصيت، خواهان تجمل و زندگی لوکس، عشق با روح متولدين اين ماه عجين شده و بى عشق نمی تواند زندگی کند. درون او گربه ای است كه می خواهد مدام ناز و نوازش و ستایش شود. ﻣﺮﺩﺍﺩﯼ ﻏﺮﻭﺭﺵ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ و اگر به خاطر شما پا روى غرورش گذاشت بدانيد عاشقانه دوستتان دارد.
13 روز مونده تا یه سال پیرتر بشیم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادي ردتو زده حواست باشه ميخواد اينجا خفتت كنه ها (sm2)
تا اینجایی من میدونم فقط با الی شوخی داره (sm120)نقل قول:
خودتو لو دادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس میخواد اذیتم کنه (sm2)نقل قول: