نفهمیدم منظورت چیه ؟ دختر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نفهمیدم منظورت چیه ؟ دختر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیروز دیدم پیامات بستس!!!(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه خاطرخواه زیاد داری(sm30)
درو واکن اومدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگه الان تاتنهام خیلی ناز بازی میکنه ، چون خط حمله ی خیلی خوبی داره احتمال گل شدن حمله هاشون خیلی زیاده ، اما لستر هیچ مهاجم یا حتی هافبک و دفاع درجه یکی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی کاملا ایتالیایی بازی میکنه ، فقط میخواد ببره اصلا به تعداد گل و بازی زیبا و غیره فکر هم نمیکنه
رامینا ترابینقل قول:
واسه همینه که لیگ ایتالیا جذاب نیس!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ... الان حتی بازی ها یوونتوس هم خوب نیست ، بیشتر بازی ها رو بازیکنای خوبی که داره درمیارن براش ، توپ برسه به هیگواین صد در صد گلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بمان ،
نماند ... (sm50)
(sm27)
شدم آچار فرانسه . کار همه رو راه میندازم . (sm2)نقل قول:
یعنی مینداختم ولی الان یه مدتیه خسته شدم حوصله هیچ کی رو ندارم . (sm178)
انقد سوال و درخواست و تلگرام دادن خسته شدم . (sm9)
چه شبی بود امشب تهران میدون جنگ بود