میلاد قسمت اول taboo چطور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد قسمت اول taboo چطور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرنده با پر بسته نمیشه از قفس آزاد ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت خیلی روی مخه (sm2)
اقايون شاتلى، سرعت اينستا و تلگرامتون پايينه؟
من دیشب دانلود میکردم ساعت 5 سرعت م 300 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانلود شبانم 1 مگ هستش
من سن فرانسيسكو هستم و سرعت دانلودم اينجا بين ٣٥ مگ الي ٥٢ مگ هست.خدا به شماهم سرعت عطا كند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت دانلود خوبه اما تلگرام و اينستا بازى در مياره نمى دونم مشکل سروراس يا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت تلگرام و واتساپ و ... همیشه پایینه
اينكه ١ مگابيته
موکل بیا فضا رو آلبومی کنیم ...
سرعت نت شخمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر این عکسِ مهستی خوبه (sm50)
سایز بزرگ این عکس کوچیک رو جایی نه دیدین !؟
تو مثله یه پر می بردت باد حتی یادت هم می برند از یاد (sm50)
مهستی - هما میر افشار - دلِ کوچولو
صابر شی شیه !?؟!
این موسیقی فیلم momentum منو به اوج میبره (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی فقط همین !
سینجول من دو تا نرم افزار دارم که شکلِ آیکونشون پریده !
هم Shortcut بی شکل شده هم اصلِ فایلِ نرم افزار .
به جز عوض کردنِ ویندوز راهی هست که شکلِ آیکونشون بر گرده !؟
گفتی 2 تا اون یکی شیه ..
حالم بده فردا هم امتحون دارم ..
- (sm2)
برو به کارت برس بعدا صحبت می کنیم . (sm10)
خا ..
شقايق اينجا من، خيلى غريبم... (sm81)
شادی آخرین حرفشو زد برا برگشت ..
متاسفم براش ..
(sm27)
گوزو
(sm50) king richard
(sm2)
سینجول امتحون داره (sm2)
اقا چرا این علی لهراسبی شبیه ارش ای پی می خونه (sm77)
(sm50)
مى گه منو بسوزونيد خاکسترو و اقيانوس اطلس؟!! (sm98)