تی وی نمیبینم کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تی وی نمیبینم کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر هم مسخره داشت ماست مالی می کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حتما خودش هم تعجب کرده
من هیچ اشتباهی نکردم این تو بودی که اشتباه کردی و اونی که قرار معذرت خواهی کنه تو هستی نه من من اگه بفعهم اشتباه کردم بی شرفم معذرت نخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف یامفت نزن شعورت برا چند نفر معلوم شد ، یا بابت اون پیامت عذر خواهی میکنی یا دیگه نقل نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقيقانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کوفتی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف افتضاح ترين گزارشگره ايرانه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل حرف زدن،مدل گزارش و....
شعور و شخصیت تو هم برا من معلوم شد اونی که باید معذرت خواهی کنه تو هستی نه من معذرت خواهی نمی کنی تو هم نقل نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانقل قول:
5-6 سالی هس دیگه نگاه نکردم
بگم جمشید مشایخی بیاد عذرخواهی کنه (sm2)
من فکر کردم یه جور اعتراضه
خیال کردم حتما با خوشون گفتن داور بر ضدشون بوده و اونام داره میگن ما قهرمانیم (sm120)
فکرشو نمیکردم میون 80 هزار آدم یکیشونم اینترنتی رادیویی چیزی نداشته باشه
بازیکنای بیچاره چه ذوقی کردن(sm120)
حالا اسکلی کادر فنی به کنار ولی شرم آوره دروغ به این بزرگی رو به این همه آدم بگی (sm25)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشینم بینم باوووونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو استقلالی بودی (sm2)خوب از این سوژه استفاده کردیا (sm2)
بیاد چی بگه(sm2)نقل قول:
مثلا میگه من معذرت میخوام اونا دروغ گفتن
زهر مار چته؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه عوض شده حالا خوبه استادیوم نبود (sm2)
پایتخت دیدم بقیش یادم نیس شاید ماه رمضون یکی دو تا سریال دیده باشمنقل قول:
(sm30)نقل قول:
ما که ریدیم رفت(sm2)نقل قول:
کلا از همه چی عذر خواهی کنه (sm2)نقل قول:
امشب سكته رو نزنه خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
حالا کی این دروغو گفته اول؟ گزارشگر ؟(sm120)
کلاه قرمزی بد نبودنقل قول:
بنگر میاد تو زمین حنیف میره فوروارد (sm2) مگه یه مربی چقدر میتونه نفهم باشهنقل قول:
نه بابا اونکه بیچاره خودش تعجب کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی میگفت مقام دومی هم کم نیست
و صد در صد خوشحالی به خاطر اینه
اون خودش رفت تو کما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برره (sm2)
واااای امیر تو امشب چقدر خوب حرف میزنی همه حرف دل منه!!نقل قول:
میترسم بگم اینا رو فحش بخورم
حیف قهرمانی رو دو دستی تقدیم سپاهان کردیم
میدونستم اینجوری میشه میدونستم بازم نمیذارن قهرمان بشیم قهرمانی حقمون بود
امیر الان یه پخ با محتوای فحش برات ارسال میکنند (sm2)
(sm2)نقل قول:
خداروشكر فغاني بهترين داوريو كرد كه هيچ حرفي توش نباشه
آندو تراکتور رو بگا داد نه داورنقل قول:
چه نودی بشه (sm118)(sm2)
اميرم يه پيغام با محتواي شما به شده ايد ارسال ميكنه(sm2)(sm2)نقل قول: