(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاس ترین مخاطب آقای خاص(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
ینی فردا؟
عصری میرم خبر میگیرم بت میگم (sm25)
اوکی عصر خبرشو میگیرمنقل قول:
تو اگه مث ادم همون چیزی که بت گفتمو میزدی اینقد مفصل نمیشد همیشه دستت تو یه سوراخی گیرهنقل قول:
(sm176)مث یه شاخه شسته رفتس اصن ترک معمولی و اضافی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز چه حملاتی به این ممر شد(sm2)
تو یه شاخه من با "چرا " حال نمیکردم ولی تو این همه ی ترکا خوبه لامصب (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن سعی کرده دل همه هوادارارو بدست بیاره حتا دیده فضای آلبوم به سینجول نمیخوره کاورو ی جور زد که بتونه آواتار خوبی واسه سینجول باشه (sm2)
(sm70)
(sm2)
(sm70)حالت خوبه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
قرمساق برو پستتو پاک کن
هوا چه ابریه (sm50)
(sm2)(sm30)نقل قول:
هیچی باو تو تاپیک نیکول به الی گفتم منو با نیکو دوست کنه بعد بچه هامون خوشگل میشن(sm2)نقل قول:
اسپم(sm81)
الی پاکش کردم(sm59)
خوبیم (sm50)
(sm81)
فقیه سلطانی رو اوردن زنده رود (sm81) عجب چیزی شده
خدا رو شکر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم یاب شدی یره(sm50)
دیگه تو اخرای نکشی هستماااا دیگع نمیکشه فقط دوماه(sm50)
فرمتشو نیگا ریدی
(sm180)
بچه ها تو خوابگاه یکی از بچه ها یه آلبوم از یه دختره پلی کرده بود که صداش خیلی دورگه بود خیلی آلبومشو قشنگ بود
خیلی دوست دارم بدونم کیه شما نمیدونید جدیدا همچین کسی آلبوم داده؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمريه كه بوي باروتو نفس نميكشه (sm50)
وال دلوم (sm120)نقل قول:
یادم نیس چی می خوند خوشم نیومد ازش بپرسم کیه(sm59)نقل قول:
سوگند لینک میدی؟
فردا نشده بيدار شدم
بيدار و خراب ... (sm50)
نه پیشونی نوشتم بود کم باشم (sm50)
تنها روي تخت
تنها توي خواب
با اون توي قاب
(sm25)
بعد از یه هفته گوش دادن به آلبوم (sm132) همه آهنگا برام یه سطحا همرو دوست دارم ... فقط خواب رو یکم بیشتر (sm132)
(sm25)خواب عاليهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظيمش فوق العادس (sm1)
امیر زیرنویس فارسی این نسخه از فیلم رو داری Sin.City.2.2014.720p.webri
پاروی بی قایق
خواب
وصیت
(sm10)
اونروز تو مغازه رفیقم شنیدم این آهنگو بدک نبودنقل قول:
هر روووووز (sm25)