[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدايا شفا بده، با اين اسکلا کجا داريم مى ريم...
(sm50)
(sm2)البوم ممد کله پزی منتشر کرد
(sm50)اینم حیف شد حامد گیج
اورتور اول تراک دو خیلی شبیه اورتور اول یکی از آهنگامه (sm77)(sm54)
آلبوم آدم که به تاخیر میوفته اینطوریه ها یکیو محسن زد یکیو علیزاده (sm2)
چند سال پیش در محفلی با حضور اساتید حاذق و چشم پزشکی قهار ( و البته با حضور بنده دارای دکترای افتخاری و برد تخصصی در تمامی مسائل از دانشگاه زیمباووِنِنِن ) بحثی در این رابطه در گرفت و در پایان به این نتیجه رسیدیم که خود ارضایی فقط در دراز مدت موجب انزال زودرس میشه و ضعف جسمانی و لاغری در پی داره ( که این مورد به بنیه طرف بستگی داره ) و تاثیری دیگه ای ( مثلاً روی چشم ) ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجاست که پدیده ی خوانندگی میگه : خیاولتم که تخت ِ تخت (sm2)
(sm2)
صدای ممد علیزاده خیلی داغونه (sm98)
(sm2)اون اوایل من از صداشو طرز خوندنش ایراد گرفتم حسابی توپیدم بش بعد اومده بود موسیقی ایرانیان اون کامنتو دیده بود شاکی شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) الانم همین پائینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اچ دی دان شد استیج از این قسمت قبلیا که ارزش نداره
ببین خواننده های محبوب مردم کیا شدن (sm9)
ممد علیزاده حامد همایون
چرا یارانه واریز نشده
دانلود فيلم La La Land 2016 با کيفيت DVDScr(sm74)
بعد 4 سال یه آلبوم هشت ترکه داده اونم یکیش خوبه یکیش نیست(sm35)
(sm25)سینجول کجایی انبار داخلی بست چاینا
چن وقت پیش یه خبر پخش کردن چن میلیارد گوشی قاچاق گرفتن بعد من گفتم کی پایه باشه حمله کنیم انبارشون یه چن تا کارتن بدزدیم بعد یه هفته خبر اومد 5 نفر حمله کردن انبار گمرک سه تا کامیون بلند کردن گرفتنشون (sm2)
فضای ترکی فسیل بیداد می کنه در آلبوم
از اولشم داغون بود (sm120) یه جورایی داره گریه میکنه تو لوله پولیکا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلیل هوش سرشار جنابعالی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته یکشنبه ساعت 24 ینی امشب
پول یارانه منو میخوری جز جیگر بزنی ای بِتِرِکی هی (sm219)
همچنان همایون تا برسیم به علیزاده (sm120)
مشت به مشت من بده (sm2)آخه چجوری ؟ (sm2) ینی مشتا رو به هم بچسبونیم بریم جلو (sm30) دیگه مد میشه از این به بعد مشت همو میگیرن تو خیابون (sm2)
نتونستم شادمهرو ببینم
تاملی بر ترانههای آلبوم امیر بیگزند (محسن چاوشی) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)پول نت و دو تا قبض ماهانس چیز خاصی نیس
شهاب اکبری ... (sm127)
رییس ...
یه سوال x265 با x264 دقیقا چه تفاوتی داره ؟
حجمو کم کردن بدون افت کیفیت همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم کاور البومش تک چشمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا اینجا اعدام در ملا عام داریم ...
قضیه شادمهر چیه
نصف بیشتر ملت ترکن برا همین گوش می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکارم ، بیقرارم
اینقدر سردی چهل درجه است تن تب دارم
دنیام شده عشقت فکر کردی میتونی بری من مگه میزارم
بگو حست چیه با من
کی کم میزاره توی رابطمون تو یا من
بسه نگو میرم ساده ست مگه رفتن و از همه چی دل کندن
این چیه دیگه (sm54)
گفته وقتی مردم به وکیلم گفتم حق ندارید جنازه منو ایران ببریدنقل قول:
بسوزونیم خاکسترمو بریزید تو اقیانوس
اخه من با 300 تومن چی گوشی بگیرم بعضیا چقد دل خجسته ای دارن
طرف میخواد براش گوشی پیدا کنم این قیمت
خوب استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیزاده
بی معرفت
بی مرام
(sm2)