کجاست اون چراغ نفتی که دورش همه گرم و خوش بودیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کجاست اون چراغ نفتی که دورش همه گرم و خوش بودیم (sm50)
(sm50)
چطوری تو قاسم شاه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه اینکه قاسم شاه بیاد شاهمون بشه یه نفس راحتی بکشیم. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بنده خدا سرش تو لاک خودش . شاهنشاهی و این چیزا رو هم به لقاش بخشید (sm2) حوصله نره کسی دم پرش بره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما پارتی بازی نمی کنیم . به توام پیام دادم ببین می خوای تا بفرستم برات (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
با کوچه آواز رفتن نیست
فانوس رفاقت روشن نیست
نترس از هجوم حضورم
چیزی جز تنهایی با من نیست
وقتی تو نباشی من به من مشکوکم
به هر گل به هر سایه روشن مشکوکم
مشکوکم به اشک کبوتر مشکوکم
مشکوکم به خواب خاکستر مشکوکم
بی تو به کابوس و به رویا مشکوکم
به شعله به پروانه حتی مشکوکم
(sm50)
شعرش که عالیه موسیقیش که نگو معرکس بابک بیات، سنتور بسیار زیبای دکتر مجید اخشابی، مانی هم که عالی اجرا کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی فکر کنم در زمینه موسیقی با هم وجه مشترکیم یه سبک گوش میدیم اینم یکی از آهنگهای مورد علاقه ی منه
سقوط من در خودمه (sm50)
- (sm50)
(sm10)
(sm50)
این خیلی عالیه . خودش آلبوم داره به خوبی این تراک نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه همین آلبوم مرسدس نیست؟نقل قول:
چرا منم آهنگی که واسه فیلم مرسدس رو خونده دارم میگم .نقل قول:
منظورم به اون یکی آلبوم کجا به خنده می رسیم که آلبوم انحصاری خودشه ازون خیلی بهتره
سلام بابک خوبی
بابک یه وقت یاور همیشه مومن داریوش رو ویو فرستادی این جا .
چیز دیگه ای هست مثل چشم من ، اجازه ، برادر جان ، شقایق ، جشن دلتنگی ؟
320 هم باشه خیلی خوبه که کیفیت بهتری داشته باشه نسبت به آلبوم .
هم چنین آهنگای سیمین غانم . توی آرشیوت نداری
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
مرسی دمت گرم . آره سیمین که خیلی رو اعصابه ولی چاره ای نیست . بدشانسی ما اینه هر چی اهنگ خداداره اینجور نابود شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm1)
آره موافقم . مث یه روز آفتابی بهاری که یه ابر میاد و فضا رو غم انگیز می کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا دیدن عروسک از پشت شیشه ست از دیدنش لذت می بری ولی از پشت شیشه . نمی تونی لمسش کنی
شاید این تشبیه ها رو بشه مثال زد . این خیلی صداش گیراست . یه جور عین مواد مخدره برام .
وقتی گوش میدیم حال می کنیم باهاش اما ناقص . یه صدایی که زنده نیست . یه صدا از نسل زندگی و خوشی هامون بود که دود شد به فراموشی سپرده شد
منم اعصابم خرابه . می خندم یه بار گریه می کنم . گلوم می گیره . این روزای بد هیچ کی خوب نیست . .
تازه اهنگای خوبو با همین پارازیت ها شنیدیم و عشق کردیم باهاش . اگه یه صدای بهتر بود مسلما بهتر و کامل تر عشق می کردیم .
پارازیت
بعضیامون عادت کردیم نشستیم دور هم . آهنگ های مثلا تو این نوع که میتونی باهاش حال کنی گوش دادیم بعد میگن بابا عوضش کن خودمون کم بدبختی داریم اینم مارو بدتر کرد
آره تنوع هم خوبه بد نیست . واسه همون حال و هوا و اینا . ولی اگه ادم تو فاز غمم باشه توی دلتنگی باشه . همین آهنگا رو دوست داره می شنوه . میره تو دنیای دیگه شاید دلتنگی باشه . هر چی هست بازم دوسش داره این حالو .
(sm172)(sm50)
ای روزگار... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزارا نبود اینا میخواستن چه کنن کپی شادمهر چه ههههههههه هم میکشه خخخخخخخخخخخخ
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه mbc persia رو داری ؟ می تونی گات تلنت شو با مهناز افشارو رکورد کنی ساعت 10 میده
تو می تونی ؟
اگه بزاره میتونم از خود ام بی سی پرشیا دانلود کنمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز بزرگ میخام
هادی چی رو سایز بزرگ می خوای (sm77)نقل قول:
عکسه قندشکن بزن لود بشه براتنقل قول:
نقل قول:
تو یوتیوب خودشون احتمالا میذارن
نقل قول:
(sm25)(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گفتم
دلم مثل حالم پریشون امشب (sm50)
(sm127)
سلام هادی خوبی قرار شد شو بفرستی چی شدنقل قول: