خیلی مدل های دیگه هستن با قیمت های مختلف من msi گرفتم نزدیک یک و 200 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی مدل های دیگه هستن با قیمت های مختلف من msi گرفتم نزدیک یک و 200 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصولا آهنگسازا و تنظیم کننده ها اکثر سازها رو میتونن بزنن ولی ساز اصلی پایگان کیبورد تشریف داره
تو آلبوم گیتار نمیزنه
ساز اصلی پیانو و کیبورده
ساز اصلیش پیانو کیبورده ولی با گیتار در حد نیمه حرفه ای آشنایی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
خب ولی کاراییش نسبت به پی سی عقبه هستش پی سی بهتره از همشون هم قدرتش بیشتره هم کاراییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه از لپتاپ هم قدرتش تا حدودی پایینتر - ولی واسه اداره ها و شرکت ها خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم داداش صابر روسفیدمون کردی تحویل بگیر من که به زور معده حرف نمیزنم میلاد یه چیزی میدونم عزیزم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل افسرده من
پشت پاخورده من
ای در بسته شده
از همه خسته شده(sm81)