رفقا میخوام رو تاپیک تکست موزیک های ناب ایرانی که مدتی میشه آپ نکردمش سوالی کنم میگن یه برنامه هستش که صوت را تبدیل به نوشتار میکنه(sm77)
مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رفقا میخوام رو تاپیک تکست موزیک های ناب ایرانی که مدتی میشه آپ نکردمش سوالی کنم میگن یه برنامه هستش که صوت را تبدیل به نوشتار میکنه(sm77)
مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرباز زندان بودم اونم قزلحصارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روزگاری بود ...
ب لحظات ملکوتی استارت دانلود نزدیک می شویم...
ی فیلسوفی هیچ لذتی بالاتر از دانلود نیس حتی س ک س و چلو کباب!!!(sm50)
طرف تگری میزد میبردنش اونجا افسر نگهبان چارتا چک و لقد میزد نشئه بودی می پرید خمار بودی که سگ حال میشدی در کل جای بچه ها نیست الان دیگه خلاف نمیکنن بازی میکنن الان بند بچه خوشگل داریم که جدا از بقیه هستن چون دورانی بود اون زمان (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویس های شاهین که مربوط به سوالات طرفدارهاش میشد را گوش کردی ساسان جان چقدر عالی بود که همچین درک از موسیقی داره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن راستش یکی دو تا ویس گوش دادم همش می گفت اینو نمی شه الان توضیح داد اونو نمی شه توضیح داد اشالا بعدا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا می گوشم ..تقریبا محور و موضوع حرفاش یکی هس
چیزایی اونجا دیدم به چشم خودم که هیشکی تو هیچ کتابی نخونده و تو هیچ فیلمی ندیدهنقل قول:
مرد 40 ساله دیدم که با یه من سیبیل اونجا گریه میکرد
جوجه جاهلایی که میاوردن اونجا از ترس جرات نمیکردن بخوابن
پسر 17 ساله دیدم که اعدامش کردن
شمردم که 73 تا اعدامی رو فقط خودم بردم پای دار
زندانی هایی رو دیدم که اونجا براش بهشت بود و شاهونه زندگی میکردن
زندانی هایی رو دیدم که استکان خورد میکردن و شیشه خورده میخوردن که برن بیمارستان و واسه چند روز از محیط زندان بیرون باشن
روزگار عجیبی بود ...
همه موضوعات جالب بود موضوع تولد مثل که سوال کرده بودن زیاد جالب نبود بحث روانشناسی که فوق العاده بود یعنی قشنگ مشخص که ایران و جامع ایران را از هر کسی بهتر میشناسه از لحاظ مشکلات اجتماعی بگیر تا ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کن ساسان خیلی عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم تو هم از وقتی که فهمیدی خورشود پشتش به ماست دلت گرفته(sm50)