البوم مازیار فلاحی نزدیکه
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم مازیار فلاحی نزدیکه
بعد حامد همایونم
نوبت آلبوم مسیح و ارشه
تصمیمتو بگیر بهترین کار آلبوم است و بس ...
مقوا (sm120)
در مقوا بودن آلبوم که شکی نیست ولی اینو شهاب اکبری زده و به این دلیل خوب و قابل تحمل است ...
ولی همه آهنگاش مثل هم تشریف داره ...
اصلا نمیشه بهش گفت البوم
(sm50) منتظریم ببینیم یراحی چه کرده
کماکان استاد رضا یزدانی بهترین است ... (sm59)
(sm59)وای چقدر البوم کاوه ترکوند
در ضمن شهاب اکبری خیلی بدت از بقیه ترکی تنظیم می کنه (sm120)
پس اون ادمی که اول تیزرش هوووووووووو هووو می کرد کدوم ترکشه
شهاب اکبری کلاسیک کار میکنه (sm50)
کلاسیک (sm2)
بمیر ... (sm120)
کلاسیک مقوا (sm2)
امشب واریز میکنن ائنم چقدر پوله (sm120)پول فیش گاز ما رو کفاف میده بقیه از جیبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بر پدر این محمود لعنت که اینو اجرا کرد(sm3)
چاوشی با بیا تا رگامو تو خونت بریزم موجی جدیدی از ترانه نویسی رو بین ترانه سراها راه انداخت
اون یکی میگه مشت به مشت من بده یا یکی دیگه میگه پاک کردم با اشک چشمم اشک چشماتو ...
منكه ١ كيلوبايتم نت خرج اينا نميكنم بايد يكيو هك كنم با اون دانلود كنم(sm2)
فعلا تا حامد همایون هست
چاوشی درگیره اینه چجوری البوم جمع کنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
سمت راستیا خوبن (sm59)
میگیرمشون برات ... (sm2)
سمت چپی یه نیمچه ممه ای داره بقیه خشکه خشک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد همایون جاکش اومده برای علیزاده کامنت گذاشته:
Younes میگوید:
Awlieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
First ONe
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)
(sm50)لامصب عجب چیزیه
(sm50)
سایپا 111(sm59)
دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم
با من چه کرد دیده ی معشوقه بازِ من ... (sm50)
مست است یار و یاد حریفان نمیکند
ذکرش به خیر ساقی مسکین نواز من ... (sm50)
نقشی بر آب میزنم از گریه حالیا
تا کی شود قرین حقیقت مجاز من ... (sm50)
لهراسبی اومده مثله جوونا بکنه مدل خوندنشو ولی نه به صداش میاد نه به این شعرای کس شعری که میخونه
زاهد چو از نماز تو کاری نمیرود
هم گریه شبانه و هم مستی شبانه و راز و نیاز من ... (sm50)
دستی زده بر دستی ( من مست و دیوانه )
ورژن جدیدیش شده
دست به دست من بده (sm2)
حافظ ز گریه سوخت بگو حالش ای صبا
با شاه دوست پرور دشمن گداز من ... (sm50)
به اصفهان رو که تا بنگری بهشت ثانی
به زنده رودش سلامی ز چشم ما رسانی ... (sm1)
اولشو عینه مسیح و ارش میخواد بخونه و با زور یه اسکی میره ولی بعدش میره تو مدل خوندنه فسیل خودش
مسیح و ارشم افکتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینروزا کی افکت ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]