همین لهراسبی کنسرتشو رفتیم انرژی خوبی داشت الحق والانصاف ولی یه دستگاه واسه صداش اونجا بود.پسره که کیبرد میزد وقتی میخواست اهنگ شروع بشه دکمشو میزد بعد موقعی که میخواست بین اهنگا حرف بزنه دوباره میزد
نمایش نسخه قابل چاپ
همین لهراسبی کنسرتشو رفتیم انرژی خوبی داشت الحق والانصاف ولی یه دستگاه واسه صداش اونجا بود.پسره که کیبرد میزد وقتی میخواست اهنگ شروع بشه دکمشو میزد بعد موقعی که میخواست بین اهنگا حرف بزنه دوباره میزد
سیروانم اونو می ذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی تا 300 چی بگیرم
سیروانم خب معلومه استفاده میکنه چون صداش خش نداره.اهنگ قدیمیاشو گوش بده چه نرم و لطیفه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فریمانم مجاز شده دیگه حدودا یه 80% از فاز مایکل جکسونی کشیده بیرون
فقط استاد رضا یزدانی بدون هیچ افکتی ... (sm128)
ولی صداش قشنگ یه گونی افکت روشه.
نه ، واقعا صداش اینجوریه
ریدم حالم بده اعصابم خرابه سمت من نیاین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای خودش که تخمیه اصلا دوست ندارم ولی این اهنگ اخریو گوش بده افکتا کاملا معلومه.یکیش افکت رادیویی.درسته تنوع ایجاد میکنه ولی صداشم عوض میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته ولی دیگه اونجوری هم صداش رو تغییر نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیم یه ترکی با تتلو خونده بود اونو برو گوش بده.اینم جریانش عینه سیروانه صداش خش نداره ولی دیگه زیادی خش و زور به صداش اضافه میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)انقد فقیر شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی با تتلو آهنگ خونده !!!نقل قول:
همین فریمان دیگه
فریمان کیه دارم یزدانی رو میگم من
یه تصویر از ممد علیزاده هیچوقت یادم نمیره پاشایی مرده بود طوری شده شده بود باباش داشت به علیزاده تسلیت میگفت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره من چیکاره یزدانی دارم فریمانو میگم
اگه فریمان گوش میدی از همین الان وکالتت رو پس میدم (sm2)
اره والانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری داغون بود انگار باباش مرده
ایول شادمهر خیلی خوب گفته
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نه بابا ترک جدیدا رو دانلود کردم ببینم کی چیکارست اینم نظرمو گفتم دربارش
کیونکش جوری سوال داده اصا تو تقلبا نبود ..
نه فایده نداره بذار علیزاده رو دانلود کنم
این ممد شی وز وز میکنه گوشم فوکید ..
یراحی داره چه غلطی میکنه په ..
ترک اول کاملا دری وری و از مد افتاده
ولی مردم که چیز حالیشون نیست با همینا ببین چقدر کنسرت میدن
ترک دوم هم چرت و پرت و اینکه خوده ترکا از این سبک فسیل کشیدن بیرون و کارای جدید و متنوع انجام میدن این فسیل هنوز مونده تو همونا
وضع مملکت به کجا رسیده که یه ملا میاد یه همچین مسخره بازی درمیاره
الی la la land رو بیبینیم همیجوری نمیشه صب کرد .. (sm74)
ترک 3 هم عجب کس شعریه به درده سیرک میخوره یا این موزیکایی که تو شهربازی پخش میکنن
dvdscr کیفیت خیلی مناسبیه ..
خطر خفه شو نمیخواد بحث کنی اصا ارزش نداره ..
(sm27)
این شادمهر 2زاریم یه جوری خودشو میگیره انگار کیه
برو بابا با اون موزیکای تاریخ مصرف گذشتت
ترک 4 خدانگهدار نه بدم اومد نه خیلی خوشم اومد باید بیشتر گوش بدم
ترک 5 عشقم این روزا قبلا گوش داده بودم و خوشم اومده بود
ترک 6 چرت