آهنگی که برای همه آشناست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگی که برای همه آشناست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها انجمن برای من خیلی کُند شده هیچ جا نمیتونم برم برای شماها هم اینطوریه؟
الآن خواستم بیام اینجا و پیام بدم خیلی طول کشید!!
آره سرورش ریده
الان بهتر شد
آدم یاد اخبار میفته قدیم این آهنگ رو قبل از شروع اخبار میزاشتن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه سرور انجمن درست شد رپتو پتو شده بود (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود هستی ؟
(sm50)یاد پدرم افتادم . اون کجا و من خراب کجا (sm172)
(sm172)
سلام محمد حسین خوبی نیستی ؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه هر روز که میگذره آدم دلتنگتر میشه یه وقتایی فکر میکنم، میگم خوش به حالشون که رفتن از این زندگی هیچ و پوچ راحت شدن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بد نده اتفاقی افتاده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قربانت قاسم جان(sm19) الان خوبم قبلا خوب نبودم یه اتفاقای بد واسم افتاده تکرارش میکنم بازم به یادش میفتم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد بوده نمیتونم بگم حسین جان منو ببخش چون یادش میفتم اعصاب من خورد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله که سلامت باشی و هر جای دنیا که هستی خوش و خرم باشی (sm127)(sm10)(sm19)نقل قول:
درود.نقل قول:
؟؟؟
قربانت عزیزی عشقی قاسم جان(sm127)(sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلودش کردی لینک رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Nice-Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر سریال هارو تکمیل میکردمنقل قول:
(sm50)
احتمالش هست دوباره اون قبلی هم از کرا افتاده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nice-Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ انقضای منم تموم شد این جا (sm50)
(sm50)
(sm50)
سلام بچه ها خوبید؟
آقا یه هدفون میخوام بخرم که جنسش خوب باشه کیفیت صداش هم استریو باشه قیمتش هم مناسب باشه اگه جایی سراغ دارین لینک بدین مرسی.
(هر هدفونی میخرم پایه هاش میشکنه بعد یه مدت نمیدونم چرا(sm120) یا من وحشی ام یا این بی کیفیته(sm2))
(sm50)
انشاالله همیشه سلامت باشی محمد حسین جان(sm10)نقل قول:
(sm50)
(sm77)
(sm50)
آره منم کلاس 5 ابتدایی بودم بعد از این فیلم می خوابیدم . از همون موقع هم تیتراژشو دوست داشتم . اون موقع خیلی سر و صدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخیم زاده کارگردان خوبی بود . تو موسیقی هم همیشه از بهترین ها استفاده می کرد . مثلا همین کارن همایونفر توی سریالای بعدیش کار می کرد
اینو من از رو ویدئوی نسخه سروش در اوردم کامل تره . کیفیتم شاید یه ذره بهتر باشه . خواستی اینو دانلود کن
در ضمن سکانس هایی که گفتی هم من خیلی دوست دارم . فیت موزیک و افکت و ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
و نگاه بود در پنجره ها ،
بی صدا فریاد در منظره ها ،
در سکوت و سایه ها ،
روح غرق آلوده غم ،
رفت و از بند بدن ،
از چروک پیرهن ،
از جدال من و من ،
بی گلایه ، مست آه ،
ساخت آزاد و رها ،
مرگ در باور پیله ،
بخشش زندگی است ...
(در آن هوای دلگیر وقتی غروب میشد
گویی بجای خورشید من زخم خورده بودم ... )
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm138)
(sm50)
سلام جیگرا(sm59)