(sm120)جو گرفتتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)جو گرفتتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریاشون خیلی تخس،و با نمکن یه روز صبح زود بیرون کار داشتم یه پسر بچه کوچولو میخاست از خیابون رد شه نمیتونست بهش گفتم بیا ببرمت اونور که بردمش دستمو محکم گرفته بود بهش گفتم خوب برو دیگه بچه پررو گفت مگه نمیخای منو تا دم مدرسه ببری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره باو یه لحظه فکر کردم الی کیوسخل شده از خودش نقل میگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم پایه نداریم بازی تدارکاتی نداریم زمین درست حسابی نداریم 2 تا لزیونر درست حسابی نداریم ولی تا دلت بخواد توهم ،رو و توقع داریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اُف بر تو بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهم
از همه انتظار داشتم جز تو که اجنبی پرست باشی (sm120)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من با خودش زیاد مشکل ندارم ولی اینایی که جو میدن بدم میاد.....
ضمنا قبلا مفصل بحث کردم گزینه ایده ال من واسه تیم ملی کیه (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیروش 6 ماه دیگه تو ایران بمونه کنار زمین به داورا فاش ناموسی میده
هنوز با اخلاقیاتت آشنا نبوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر ..معدلم بالا 18.30 میشه (sm70)نقل قول: