اگه میانه 2 نرینه بالای 18 و نیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میانه 2 نرینه بالای 18 و نیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا مثل عادل نیستم که طی سخنی عجیب گفت اشکان دژاگه چه طو میاد از فرکی حرف شنوی کنه؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این همه لژیونر تو دنیا که از تو باشگاهاشون و زیر نظر مورینیو و پپ و ونگر و انچلوتی میرن زیر نظر مربیان کوچیک تر ملیشون باید تیم ملیشون به فنا باشه....
ولی میدونم مربیان ایرانی چیزی ندارن اینُ از بازیای باشگاهی میشه فهمید ....
ضمن اینکه ما باید امکانات بقیه تیما رُ بهش بدیم بعد توقع داشته باشیم ....مثلا کل کتاب و جزوه هاتُ بگیرن بگن برو منکور رتبه اول بیار(sm120)
(sm2)چی دل پری داری عجقمنقل قول:
گلشیفته
متن های زیاد و شرم آوری در مورد شما در فضاهای مجازی داره پخش میشه
اینجا ایرانه
تو چه باشی یا نباشی
تو چه سکوت کنی یا نکنی
ممتو باید تقویت کنی عزیزم !
باید بیاریش روی استاندارد ایران ، ینی ایزو 85 85،
حق هم دارن لژیونر باید ابرو داری کنه(sm120)
کیونی من درس 5 واحدی دارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولیعهد عربستان که میخواد پادشاه بشه 70 سالشه (sm2)
من خودم حرفت رو قبول دارم(sm120)تیمی که دست قلعه نویی بود همه لژیونر بودن حساب کن حسین کعبی که تو لستر بود بهش بازی نرسید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ژاپن همه چیو داشت ولی باخت باید بره کل ساختارشو ببره زیر سوال ؟(sm120)
شاید اینا خیلی تاثیر دارن ولی از این بیشتر که بازی باید تو زمین مشخص شه ؟(sm120)
منم دارم.یکیشو بد توله سگیه حیف ده سالشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ام مگه درس میدی؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]