منم خونه بودم یه ساعتو نیمه دانلود میکردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم خونه بودم یه ساعتو نیمه دانلود میکردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی هنو عقبیا من 69 مگ دان کردم تا الان (sm70)
پس آب غوره نگیر میری خونه دانلود میکنی دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریامووی رایگان بود و تا حالا صدات در نمیومد؟ (sm142)
اریا مووی کیلو چنده؟ (sm98)
بیاین همین دلرا هر لحظه فیلما و سریالای جدید رو اپ میکنه
پولی هم نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسل کردم گذاشتم واسه شب...
اینجا هم لینک رایگان میزاره از آپلود بوی تازه اسکرین شات هم میزاره ، آریا مووی ولی دیرتر آپ میکنه ولی مستقیم میزاره ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هم رایگانه فقط زیاد فیلم قدیمی میزاره اعصابشو نرم
فروم چیه باووونقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تینی مووی دوبله هم میکنه میزاره ، ولی فک کنم واسه دانلود دوبله باید اکانت خرید
به هر ترفندی شده میخواد ما رو بکشونه دلرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلالت نمیکنم اگه زودتر از من ببینی (sm2)نقل قول:
مطمئن باش خیلی دیرتر از تو میبینم... انقدر فیلم ندیده دارم... تازه دیروز باکس آفیس چک کردم دیدم تیکن 3 اکران شده.. یاد لیام نیسون افتادم رفتم سراغ یک میلیون راه برای مردن... دیشب 20 دقیقه دیدم خوابیدم... حساب کن هر شب همین مقدار ببینم چند شب دیگه تازه این فیلم تموم میشه؟ (sm98)نقل قول: