فن شادتِر،فن گروه سرود،فن آووووووره
ادم چقدر داغون اخه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فن شادتِر،فن گروه سرود،فن آووووووره
ادم چقدر داغون اخه(sm2)
من افتخار می کنم فن گروه آریان باشم
شما مشکل فرهنگی داری
به کوری چشم شاهین نجفی
استاد رضا یزدانی & استاد محسن شریفیان ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wav آپلود شد؟
آره - فرستادم واسه امیر میزنه تا 1 ساعت دیگه
Tnx (sm10)
آخ که چقدر بگا مگایه
داداش تو هم ول کن
دنیا که کربلا هستش
تو برای خودت سینه بزن ... (sm118)
میان هدفون قرضی
نوار را بِکُنیم ... (sm50)
خواننده تو خونش بغل زنش لم داده داره عشق حال می کنه و روز به روز به موجودی حسابش پول اضافه میشه ! سفر های خارجی و انواع تفریح هارو می کنه اونوقت شما نشستین اینجا بحث های الکی میکنید که فلانی خوبه و فلانی بد ! (sm120) از خوب و بد بودن اونا چی نصیب ما میشه من نمی دونم
چیزی نصیب ما نمیشه ، اینارو میگیم که مثلا واسه دقایقی هم که شده خوش باشیم
ارزش داره فیلم رو با کیفیت DVDScr دید ؟
اگه کیفیت بهتری پیدا نشد مجبوری ببینی(sm98)
میلاد فیلم emmanulle که دیروز تو لیستت بود کلا چند قسمته؟4تا؟
8 تا
Arrival اینو میخوام بگیرم ، ولی هر چی فکر میکنم میبینم ارزش نداره با این کیفیت ببینیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده خیا، والنسیا، جونز، روخو، دارمیان، کریک، هررا، پوگبا، مارسیال، مخیتاریان، ابراهیموویچ
مینیوله، الکساندر-آرنورلد، لوورن، کلاوان، میلنر، هندرسون، جان، وینالدوم، لالانا، فیرمینو، لوریگی
حالا مترجما مگه زیرنویس میکنن Taboo رو ... (sm98)
میلی بپر تاپیک استیج که یک بحث خوبی راه اتفاده
خره چرا رفتی اونوری(sm2)
درست رفتم دیگه از اونورش گرفتم که از ماجرا دورت کنم دیگه (sm2)
من بحثو میخواستم یه یه جای خیلی خوبی برسونم خودتم میدونی منظورم کجاست ولی زدی ریدی توش (sm2)
دوباره همه مون بن میشدیم (sm2)
من برم فوتبال به امید لت و پار کردن لیورپولی ها
پوگبا(sm77)
جیمز میلنر(sm120)
(sm3)اهنگ جدید گلزار
اورتون 4 - 0 منچستر سیتی (sm77)
حسین اگه منچستر ببازه دیگه باهات حرف نمیزنم ... (sm2)
ما به تیمای بزرگ نمیبازیم امسال...ولی تلاش کنین ی مساوی بگیرین(sm2)
جالبه که شما هی میبرین ولی همون 6م موندین..جالبه امشبم ببرین بازم 6مین(sm2)
100 میلیون بدی ، طرف بیاد تو 18 قدم پاشه آبشار بزنه ... (sm98)
حرف خاصی ندارم در مورد این موضوع بزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيمه دوم جبران مى شه(sm50)
اینارو ولش مدل موی پوگبوم رو بچسب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت نوشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی اینا فازشون چیه(sm2)نقل قول:
حالا فقط نگاه کنید دقیقا 70 چنار رو میاره تو هررا رو میکشه بیرون رونی رو هم میاره تو مارسیال رو میکشه بیرون بکش بکش میکنه تا پوگبا یا فلینی یا زلاتان یه حرکتی بزنن
به منم اگه 100 میلیون بدن نمیدونم چیکارش کنم میرم از این مدل کارا میکنم (sm2)نقل قول:
تو میری دنبال خاله کریستی(sm2)نقل قول:
میخرمش ، برده داری نوین میکنم باهاش (sm2)نقل قول: