[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت بعد محرم و صفر (sm9)
خیلی معروفه که چطور نمیشناسی؟؟؟ جزو خوباست تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایست من استفاده کردم راضی بودم منتها گفته میشه خیلی کامل نیست
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم بعدی محسن (sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من خیلی انتی ویروس عوض نمیکنم اول کسپر بودم بعد دیدم خیلی سنگینه avg بعد الان خیلی ساله ایست دارم دس نزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هم از اینجا خریده بودم منتها خواستم ببینم رایگانش نیست جایی (sm176)نقل قول:
ااختمالا ویندوزو عوض کنم بعدش شاید برم سراغ همون ایست یا کسپر
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دور ازشوخی یه پیشنهاد خوب دارم واسه موزن سال بعد البوم رسمی نده یه epچار ترکه بده بیرون بذاره ایتونز و بیپ تونز بعد سال بعدش کاملشو بده با ترکای زیاد مثلا 12 یا 14
(sm120)نقل قول:
من ایست داشتم و نورتون و اواست همین f- secure از ایست و این اخری بیشتر از بقیه راضی بودن به همون دلیل سبکی
ولی احتمالا بریم همون ایست از نظر اپدیتم بهترینه
(sm120)البته بهتره بگم نود 32 چون اون موقه ایست نبود
این فکر خوبیه ولی به نظر من خوب نیس (sm59)نقل قول:
کلا تا 2 سال دیگه نباید نه تک آهنگ بده نه آلبوم تا عطش صداش حس بشه بعد 2 سال یه آلبوم توپ خیلی بالاتر از پاروی بی قایق . دیگه اینطور میترکونه
(sm70)ریدی چجور 2 سال صبر کنیمنقل قول:
ها همین دیگه . سخته . اینطور بعد 2 سال که آلبوم میاد آلبوم تا عمق کیونمون میچسبه (sm118)اگر بالاتر پارو باشه که خودکشی (sm88)نقل قول:
اگه سنتوری قبول کنه سال بعد فقط سنتوری کافیه به شرطی که فقط تیتراژ خالی نباشه کل موسیقی رو به عهده بگیره حتی چند تا کار بی کلام خوشگلم میتونه بسازه براش با توجه به اینکه خودشم میخواد بیکلام کار کنهنقل قول:
نه دیگه سنتوری باشه فقط تیتراز نیس که فیلم موزیکاله چن ترک لازم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد بی کلامم بهتره همون کسی که سنتور میزنه بسازه تا محسن
گلشیفته (sm81)
(sm59)یادی کنیم از پرونده در صدر نقدا بود
فک نکنم کارایی که بسازن با سنتور باشه یا حداقل سنتورش کمه چون محسن دیگه تو اون فضاها نیس (sm25)نقل قول:
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با جمله اخر خودم خیلی حال کردم (sm50)راک
در اين آلبوم لحن خواننده و تنظيم ها پيشرفت محسوس و بعضا چشمگيري نسبت به آلبوم حريص داشتند كه نويد روزهاي تكرار نشدني را در آينده ميدهند كافيست به سير صعودي ملودي سازي و تنظيم چاوشي دقت كنيد .
چاوشي و موسيقي آوانگاردش حد و مرزي نميشناسد اگر ميخواهيد همچنان مخاطب جدي آثار چاوشي باشيد دست بجنبانيد
چـراكــه نتها سركش شده اند !
محسن وسط البوم برقصا رو ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفایی میزنین
بروبچ فیلم این یارو با کریستین اومد
با اختلاف بهترین و کامل ترینشونم بود(sm10) (sm120)نقل قول:
(sm59)والا من بقیه رو نخوندم نمیدونم حرف شما حجت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد از این معادی!
بر پدرشون من چقد منتظر لوسی بودم شانس تخمی ما بین اینهمه فیلم دقیقن همین فیلم با ساب کره ای اومد
میگنم خیلی قشنگه
الی سایت رُ چه کردی؟؟ حالا چه قدری بود مزه دهنش؟؟(sm120)
(sm70)نه باو قصد فروش نداشت که میگفت تو بیا سایتو بگردون فقط تو لایقیشو از این حرفانقل قول:
منم میگم بالاخره ما که باس سایت بشیم خب گنجیشک مفت پولم مفت همینو راضیش کنیم بگیریم ازش خودشم ادمین کنیم کارای گرافیکیو بزنه اخه طرف گرافیست و طراح سایته میخواس بقل اخبار که من میزنم اونارم بزنه
اره الان ورژن 38
نیهار
ممر تکونی بده به خودتنقل قول:
(sm176)
ها گرفتمنقل قول:
خب خوبه دیگه احتمالا راضی هم میشه پس
به نظر من تو هوا بزنینش و الا همچین شرایطی دیگه پیش نمیاد..این عملا لقمه امادست دیگه (sm70)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راضیم به هر چه تو می خواهی (sm50)
ظهر جمعت بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد عشقی کشيده ام که فقط , هرکه باشد دچار می فهمدنقل قول:
مرد معنای غصه را وقتي , باخت پای قمار می فهمد
هرقدم دورتر شدي از من , ده قدم دورتر شدم از او
علت شک سجده هايم را , مُهر رکعت شمار می فهمد
امید صباغ نو
(sm50)
(sm120)
از این برکه باید یه دریا بسازیم
یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
(sm50)
قبل رفتن نخواستي حتي , يك دقيقه رفيق من باشي
ارزش يك دقيقه را تنها , مجرم پای دار میفهمد(sm25)
(sm100)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm120)