کوچیک می شه مردمک هام از انعکاسِ
اشعه ی برفی پوست تنت رو تنم
قلب من اسم تورو جای خون فواره کرد
تا نزدیک تر به من شی از رگ گردنم ...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کوچیک می شه مردمک هام از انعکاسِ
اشعه ی برفی پوست تنت رو تنم
قلب من اسم تورو جای خون فواره کرد
تا نزدیک تر به من شی از رگ گردنم ...
(sm50)
رضا صادقی فک نکنم (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد علیزاده خونده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون
صادقی نبود؟؟ یادمه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانشم فکر کنم این طور شروع میشد
روباره روی شونم دستای تو دمیده (sm55)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دوشون بودن(sm59)
آره انگار خونده ولی من یادم نیس (sm70)نقل قول:
یاغی هم رو به راه نیست این روزا(sm50)
من یادم یه تصویر دو نفره صادقی روی صندلی یا ویلچیر!! و یه نفر دیگه که یادم نمیاد(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm50)نقل قول: