نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معدل هم شرطه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معدل هم شرطه
پس نتیجه میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدی نژاد>روحانی(sm120)
حسین یادته تو مخم خوندی رای بدم اونم به روحانی(sm120) اصن من خودباخته تسلیم شدم(sm120)
کاش رای نمیدادم(sm29) از قدیم گفتن سگ زرد برادر شغاله(sm120)
معدل 14 هستش زیاد مهم نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتیم غرق میشدیم گفتیم یه چنگی بندازیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بگرده دنبال پارتي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معدل کل من :12/70 (sm120)نقل قول:
اعتبار رو آرهنقل قول:
نمیونم این شرایطی که گفتی تو کل کشوره یا نه
همین جریان بدون آگهی!!!
بنظرت پس؟
معدل که چیزی نی بچه درس خونیم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خواستیم جلیلی نیاد(sm120)نقل قول:
اوضاع که عوض نشده هیچ بدترم شده(sm120)
(sm98)