رسالت بعضیا فقط اینه که پُز داشته هاشونو به رخ ما فقیر بیچاره ها بکشن به یه رپر بگین بیاد این و بخونه !
نمایش نسخه قابل چاپ
رسالت بعضیا فقط اینه که پُز داشته هاشونو به رخ ما فقیر بیچاره ها بکشن به یه رپر بگین بیاد این و بخونه !
بزرگترین افتخار ورزشی من یه رویداد بین المللی بود تو میرداماد وایساده بودم جاسم کرار اومد سمتم گفت به ماشین تکیه نده
من محمود رو از کــ.ون زاییدم واسه همینه شبیه عنه :))))
- مادر دکتر محمود احمدی نژاد
طبق خبر هایی که از منابع اطلاعاتی به دستمون رسیده صابر این مدت تایلند بوده ! و دخترای اونجا هم حسابی گولشو خوردن (sm30)
ﯾﻮﺍﺵ ﯾﻮﺍﺵ پاشیم ﺑﺮﯾمﭼﯿﺴﺖ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺟﻤﻠﻪ ﺍﯼ که ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯿﺰﺑﺎﻥ
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﻣﯿﻮﻩ،چای و شام ﺑﮑﺎﺭ می رود
نخیرم شایعه نکن ، هر کسی میخواست گولمو بخوره میگفتم نعععع من قولشو به رسول دادم ، دهنیش نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک میگم از اون یوزر لاست کیون راحت شدی (sm10) ببخشید کویین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امضات انگار اولش فوش میده... چی میگه دقیقا؟ (sm70)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی وفا مگه قرار نبود با هم بریم تایلند (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]