حالا که آتی انقدر خواهش میکنه میگم اگهدختر مختر زیاد داره بیا یه سر بریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا که آتی انقدر خواهش میکنه میگم اگهدختر مختر زیاد داره بیا یه سر بریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به من چیزی نمیرسه شما بیاین یا نیاین (sm98)
تو برو من همینجام به زور میام (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر خودتون گفتم چون میبینم خیلی اپدیتن (sm98)
پس عمه ی من بود رای جمع میکرد؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا انقدر که اصرار میکنی مشکوک میزنی (sm70)
این واژه اخر چیه؟ فوشِ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی به کی میگه اینجا رو نیگانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی همه درایوا فیلمِ ، فیلمایی که نگاه میکنم و خوشم میاد تو درایو E هستش ، تو درایو موزیک فقط سریاله که ندیدم ، تو دو تا درایو دیگه فیلمایی که هنوز وقت نکردم ببینم ، فیلم از دو سال پیش دارم که تو نوبت اکران واسه تماشای منِ ، هنوز اجازه ی اکران بهشون ندادم (sm70)
فیلم gone girl 2014 رو هم که بسیار قشنگ بود رو یه روز ساعت 4 بعدازظهر شروع کردم به نگاه کردن خداییش فرداییش ساعت 3 بعدازظهر تمومش کردم ، خارِ فیلم چسبید به در و دیوار (sm70)
نقل قول:
به اونجای صدام که نمیاین (sm70)
نقل قول:
آپدیت = Update
(sm98)
نقل قول:
بی ادب (sm142)
آخی تو گلوم گیر کرده بود اون روز بهم گفته بودی (sm2)