نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی عمل کردی !؟ (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی عمل کردی !؟ (sm54)
پیدا کردنش سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه DVDRiP باشه اشکال نداره ؟
لینکو فرستادی فکر کردم فیلم خارجی , این که ایرانی بود (sm2)
بار اول انگشت پامو عمل کردم چون ناخون رفته بود زیر گوشت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار دوم بینیمو عمل کردم چون مشکل تنفسی داشتم
خون زیادی تو این عملا ازم رفت...دو بارم موقع خون گرفتنو پانسمان فشارم اومد پایین بیهوش شدم
اینجور که معلومه فیلم تکمیل نیست, چون فیلم نصفه کاره تموم میشه . @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدت زمان فیلم 01:17:05
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چه قدر سختی و بد شانسی داشتی ! (sm74)
سالم باشی (sm50)
سی دی ریپ هم باشه عالیه ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات ! گل کاشتی ! (sm50)
خودت دانلودش کردی !؟ نا قصه !؟ نه باید نا قص باشه ! (sm54)
حالا من شب همین نسخه رو دانلود می کنم . چون فیلمش اصلا توی سایتای فارسی گیر نمیاد ! چون خیلی داستانِ داره ! (sm51)
اگه کاملش رو پیدا کردی زحمتش رو بکش ! (sm128)
بازم قربونت . (sm127)
نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رضا و ساسان اگه هنوز نه دیدینش .
رامی زحمتِ فیلمِ گلِ سرخ از سپیده فارسی رو کشید .
نقل قول:
توی ویکی پدیا مدّت فیلم رو زده 87 دقیقه . (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر دانلود نکن فیلم کاملشو پیدا کردم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هنوز تویِ ایران وقتِ دانلود شبانه نه رسیده ! (sm59)
می خوامت شدید ! (sm19)