خمیازه باد
نمایش نسخه قابل چاپ
خمیازه باد
عاشق این لحن محسن تو پاروَم ، مث هر روز پاییزه
اول اروم میخونه ، اروم چاقو رو تیز میکنه ، زجرت میده ... بعد وختی رسید به اوجش گلوشو جر میده گوشارو لت و پار میکنه (sm50)
(sm30)اوه اوه بزنین کانال سه برنامه شناسنامه جنتیو اوردن
(sm2)
(sm2)یارو هم سوال اول از سلامتیش و طول عمرش پرسید اینم گفت من ورزش میکنم بقیشم دیگه دست خداس تو قرانم اومده بعضیا عمر طولانی میکنن(sm30)
بهترین تصویر عمرم . عکس زانو زدنم بود (sm50)
خودش قبول داره پس (sm2)(sm2)اشاره داره به نوح (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشون همه حرفایی که پشت سرش میدونن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم پارو (sm176)
چوچک کاورا رو بعد ساعت 10 نذاره خوابم میاد
ترجمه شعرا به انگلیسی نمیاد ؟ (sm176)
باشه (sm176)نقل قول:
اسما هم به زور ترجمه میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه حریص خوب بود انگلیسیشم بود (sm176)
توی خونه روی دیوار یه تفنگ سرپره(sm96)
حسن قمار (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حریص کلا شیک بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیچی پکش که حرف نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نوبت موتورسواران پارچ به دست است تا از شیوه عاشق های کینه ای دلخسته استفاده کنند . اینکه صورتی را برای همیشه نابود کنند ؛ تا دیگر توجهی را جلب نکند و ایمانی را برباد ندهد ..." اسید پاشی به معروف ".(sm2)
تصور کنید ذهنی که این روش تازه را کشف می کند برای ریشه کنی بدحجابی . خیلی بعدتر از آن وقتها که آژان ها در خیابان دنبال مادربزرگهای ما می دویدند برای کشف حجاب . اگرچه عملگرایی پاسبان های پاکار رضاخانی در کندن چادر از سر زنان محجبه ، حالا بیش از یک شوخی ناچیز نیست .ما در دوران افزایش ضریب آسیب رسانی خشونت ایم . دوران سوختن صورت به جرم "ظاهربزک شده".
بیاییم درباره اشعه ای حرف بزنیم که که از چشم مردها بیرون می زند و صورت زنها را پیر می کند. اشعه ای که غنی سازی شده اش در پارچ های پلاستیکی طالبان قل می زند.
سجاد مارکوپولو(sm19)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
چه سخته با گوشی پست دادن (sm172)
(sm172)اصن حواسم نیس سجاد خوش بحالت تو دیگه ***** میلتر نداری با همون نت میری میاری
چه سرعتی داری چی هس
فعلا تو یه خونه ایم باید یکی دوهفته دیگه بریم خونه ای که اجاره کردیمنقل قول:
نت رو خونه بود نمیدونم چی هست ولی کلا اینجا سرعتش خوبه میگن رو ۱۵۰ مگه همش
نه ولی منم محدودم نمیتونم هر سایتی رو باز کنم (sm2)(sm2)
خواب خیلی خوبه (sm50)
حوصلم سر رفت (sm172)
(sm74)نقل قول:
بیا شطرنج بزنیم (sm120)نقل قول:
در حال حاضر 217 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (30 کاربران و 187 مهمان ها(sm54)
ببند لاشی ، اون سری بت گفتم بیا ناز کردی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از پولداری (sm172)
اینا با هلیکوپتر میرنو میان (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینهمه گلوی خودمو پاره میکنم اشترم زحمت میکشه مث هلو اپ میکنه از اخرم فقط چن نفر دانلود کردن خب لاشیا دانلود کنین خوبه دیگه
ما همیشه یه قرن عقبیم از اینا (sm25)
یه زمانی ما هم هلیکوپتر بگیریم اینا دیگه با ماشین زمان رفت و امد میکنند بعدش (sm172)
باو سایتش خیلی تخمیه 100 بار رفرش کردم تا اومد 1 ساعت طول کشید ثبت نامش بعد گفتم بیا نبودی (sm2)نقل قول:
الانم اومدم باز کنم سایتو رید
چیه ؟نقل قول:
بهترینای کریس ایساک با کیفیت اورجینال
اصن گیر نمیاد این چیزا
خواننده سافت راکه
(sm70)بیخیال بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر شطرنج باز داشت این باران باش بازی کردم وزیرو داد سرباز گرفت (sm2)
اشترم بیا هر چن وقت بهترینای یکی و بزنیم هان ؟
زدم دان (sm176)نقل قول: