(sm142)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm142)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیه که ممه نخواد! حیفه که از این نعمت الهی بی بهره باشیم (sm51)نقل قول:
فعلا" هنوز زنده ایم تا بعد ببینیم چی میشه... (sm50)
(sm50)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد شانسی ما رو ببین تو این اوضاع تلویزیونمون هم پوکید(sm54) هی روشن میشه هی خاموش میشه کامل به فنا رفت(sm120) فکر کنم کرونا گرفته(sm2)
یعنی خوشم میاد میباره ها(sm120)
آره ببار بببینم میخوای به کجا برسی پفیوز(sm2)
(sm30)(sm30)(sm111)(sm19)(sm120)(sm1)نقل قول:
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
(sm222) دالی
(sm50)
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
آقا من ازت معذرت می خوام کلا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیرش عیدی واست بقلش کن همو سال تحویل کم موند کونیا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین طور .. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گذره این روزا از ما
ما هم از گلایه هامون ... (sm176)
همیشه از تولد گرفتن و تولدت مبارک بدم میومد. الان تبریک عیدم بهش اضافه شد
یه سری حرفای تو خالی و پر از تارف . هر سال با هر چی بدبختیه گذشت سال دیگه بدتر شد . هر سال گفتیم مبارک .
(sm98)
این حرومزاده ها کاری کردن که آدم دیگه از خودشم بدش اومده چه برسه دیگه به تبریک عید چه عیدی؟... هر سال میگیم دریغ از پارسال (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان موزیک بارانی سال نو همگی مبارک باشه امیدوارم سالی پراز برکت و سلامتی و تندرستی باشه درسته مشکلات زیاده همه مردم گرفتارن انشاالله امسال یه اتفاق قشنگی برا همه رقم بخوره(sm10)(sm127)
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ولی من از ک و ن نمی گذرم(sm176)
(sm127) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر
شبکه جم و منوتو رو ضبط کردم
میخوام نسخه ts رو آپ کنم
مشکلی نیس؟ بزارم؟
(sm98)
سلام خوشکلا(sm59)
عیدتون مبارک باشه(sm127)
سلام صادق جون٬ عید شما هم مبارک باشه (sm10) البته یه عید بسیار زیبای کرونایی!!! گند زد به همه چیزنقل قول:
عید همه مبارک(sm10)
کرونا عید که از شو و کنسرت و استیج و .... همه رو خراب کرده واقعا حال منو خراب کرده
خواننده های که قدیمی هر سال پیرتر میشن بعدشم خواننده جدید میان میخواد جبران ادای مثل جای اون بذارن
مثل اون حال هوای صدارو نداره افسوس.واقعا درناکه دیگه حالم از خودم بهم میخوره. اماده ام واسه مرگم
دیگه هیچی نمونده
(sm118)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
(sm50)
(sm111)
امیرقاسمی هم ویژه برنامه نوروزی رو گذاشت رو یوتیوب
(sm50)